Acronis Backup Advanced 11.7.44190 download

0
54
Acronis Backup Advanced 11.7.44190 download

Acronis Backup Advanced е програма, която ще ви даде възможност да бекъпнете вашата операционна система и при нужда да я възстановите.

Acronis Backup Advanced 11.7.44190 download 1

Програмата позволява да бъдат направени снимки, снапшоти, бекъпи или така наречените „имиджи“ на определени състояния на операционната система и при нужда тя да бъде възстановена от тях.

Инсталацията е много лесна и преминава безпроблемно. Инсталаторът дава възможност за избор на някои опции като връзка с отдалечена машина, запазването на бекъпите/имиджите на други машини на текущата, централно управление на бекъпите на физически и реални машини, както и избор дали текущата машина ще бъде бекъпвана.

Acronis Backup Advanced

 

Създаването на бекъпи е много полезно, за да може при нужда системата да се възстанови в напълно работещ вид. Тя ще е в абсолютно същото състояние, в което е била, когато е направен бекъпът, с всички настройки, драйвъри и инсталирани програми, като процесът отнема едва няколко минути. Така се пестят дни работа по настройването на операционната система.

Процесът по създаване на бекъпите е изключително лесен, като се налага потребителят да направи само няколко клика с мишката, като се дава възможност бекъпите да бъдат запазени локално или да бъдат качени в облака, където да са на сигурно място.

Acronis Backup Advanced също така дава възможност за автоматизирано създаване на бекъпи, като може да се зададе точен час и дата и повтаряемост на действието. Има и вградена Wake-on-line поддръжка, с която целевата машина може да се събужда, ако е изгасена.

В случай, че вируси поразят вашата операционна система или тя се повреди поради някаква причина, Acronis Backup Advanced ви позволява с няколко клика да върнете цялата система в работещ вид, като използвате някой от вече създадените бекъпи. Това важи и за загубени документи, които може да са изтрити случайно и също могат да бъдат възстановени бързо и ефикасно.

Прочетете още:  Portable CrystalDiskInfo 8.3.1 Final download информация SSD/HDD, S.M.A.R.T., скорост

Заинтересованите потребители могат да разгледат и други подобни продукти на компанията Acronis.

Промени спрямо миналата версия:
Microsoft SQL Server 2014 can be used to store the databases of Acronis Backup Management Server

Лиценз: Trial

Download: Acronis Backup Advanced 11.7.44190 offline installer

Download: Acronis Backup Advanced 11.7.44190 online installer

0/5 (0 Reviews)