Acronis Backup for VMware 9.0.10571 download

0
17
Acronis Backup for VMware 9.0.10571 download

Acronis Backup for VMware е софтуер, чиято цел е да помогне на потребителите бързо и лесно да възстановят от бекъп виртуална машина.

Acronis Backup for VMware 9.0.10571 download 1

С помощта на програмата лесно могат да бъдат създавани бекъпи (имиджи) на вече съществуващи и инсталирани операционни системи и след това да се възстановява от тях при нужда.

Това е полезно, когато операционната система на виртуалната машина се е повредила поради някаква причина и потребителят иска да я върне към работещо състояние или пък може да „налее“ бекъпа на чисто нова машина, като изпусне стъпките по инсталирането.

Acronis Backup for VMware е много удобно решение от типа „всичко в едно“, защото има интеграция с модула VMware vCenter, който управлява vSphere средата, което позволява бекъпването, възстановяването и клонирането да стане чрез един продукт, а VMProtect е много удобен в случаите, когато трябва да се направи копие на някоя машина на различен хост.

Acronis Backup for VMware

 

Изходният файл (бекъпът) може да бъде запазен локално, като му се зададе директория, в която потребителят иска да отиде, а също така може да се запази и по мрежата, в споделен ресурс или в облака.

Acronis Backup for VMware е мощен и гъвкав продукт, с който може да бъде направен бекъп на виртуална машина и възстановенпри нужда, по лесен, разбираем и сигурен начин.

Промени спрямо миналата версия:
Added „in product“ purchase ability (you can purchase licenses from the product interface)
Added new GUI element to track the trial period (bar on top of the web console)

Лиценз: Trial

Download: Acronis Backup for VMware 9.0.10571

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  EASEUS Data Recovery Wizard Technician 11.6.0 download
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments