Acronis Backup & Recovery Server/Advanced Server 11.5.38774 download

0
72
Acronis Backup & Recovery Server/Advanced Server 11.5.38774 download

Acronis Backup & Recovery Server е централизирано решение за възстановяване на работни станции по мрежата.

Acronis Backup & Recovery Server/Advanced Server 11.5.38774 download 1

Той е комплексен софтуер, създаден с цел за бекъпване на важни файлове на машини по мрежата, който е насочен към бизнеса.

Интерфейсът е много разбираемо направен и по този начин програмата е лесна за използване. Менютата са разбираеми и добре организирани, по начин, по който всичко необходимо е на един клик разстояние.

Освен обикновеното възстановяване е възможно и създаването на така наречените планове, които са няколко вида, според нуждите на потребителя. Могат да се насрочват бекъпи, като има възможност за настройването им и по какъв начин да протекат те, да се добавят нови файлове, които ги е нямало при предишния бекъп или да се ъпдейтват тези, в които са настъпили промени.

Има възможност да се запазват старите бекъпи или те да бъдат изтривани или премествани, което е въпрос на избор от страна на използващия програмата. Когато те биват премествани в друга директория, програмата предлага възможност да бъдат конвертирани във виртуални машини и да валидира файловете.

Acronis Backup & Recovery Server

 

Възстановяването е много лесно, само трябва да се избере функцията Recover и да се избере желаният бекъп чрез файловият мениджър на програмата. След това се указва коя машина и кой дял трябва да бъдат възстановени и процесът по бекъп започва. Програмата изчислява колко време ще отнеме изпълняването на задачата по възстановяването и извежда прегледен прогрес бар, който носи висока информативност.

Според това как е настроен, Acronis Backup & Recovery Server ще ви уведомява при различни събития, които са възникнали.

Прочетете още:  Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition 1.1 download

Програмата изисква голямо количество ресурс от машината, на която работи, когато бекъпва файлове, но за сметка на това изпълнява всички задачи гладко и абсолютно безпроблемно. Домашните потребители могат да погледнат решението Acronis True Image.

Промени спрямо миналата версия:

Recovery of Exchange 2013 mailboxes and their contents from database backups to a Microsoft Exchange Server.
Support for Red Hat Enterprise Virtualization (RHEV) 3.3.
Improved backup to Acronis Cloud Storage.

Лиценз: Trial

Download: Acronis Backup & Recovery Server 11.5.38774

Download: Acronis Backup & Recovery Advanced Server 11.5.38774

0/5 (0 Reviews)