Acronis Backup for PC 12.5.12890 download – бекъп на операционна система

0
1127
Acronis Backup for PC 12.5.12890 download - бекъп на операционна система

Acronis Backup for PC е удобен инструмент, с чиято помощ лесно можете да направите бекъп на текущото състояние на операционната система инсталирана на компютъра ви.

Acronis Backup for PC 12.5.12890 download - бекъп на операционна система 1

Това може да е подсигуряване за в бъдеще, когато операционната система се повреди, бъде нападната от вируси или пък просто поради някаква друга причина потребителят иска да възстанови работещо копие на системата си. Този софтуер е насочен главно към бизнеса.

С Acronis Backup for PC лесно може да се създаде имидж към моментното състояние на компютъра, а в последствие, при нужда, лесно да се възстанови до същото това състояние. Потребителите могат да инсталират Windows, да го настроят, да качат необходимите програми и драйвъри, да направят персоналните си настройки и след това да си направят бекъп с Acronis Backup for PC. Така те ще са подсигурени срещу бъдещи сривове на операционната система и ще са винаги подготвени.

Технологията по бекъпването и запазването на файловете е изцяло разработена от Acronis, като създава абсолютно точно копие на папките и файловете на посочения дял от хард диска, включително операционната система, програми и други файлове.

Acronis Backup

 

Освен хард дискове с този софтуер могат да се бекъпват и възстановяват и външни устройства като SD карти и флаш памети. Ако не искате да възстановявате цялото устройство, програмата дава избор да екстрактнете бекъпа и да вземете само файловете, които ви трябват.

Създаването на бекъп е много лесно, като само трябва да се следват няколко прости стъпки и да се укаже къде ще отиде бекъпът – дали ще се запази локално или ще бъде качен в облака на Acronis. Може да се укаже различно ниво на компресия на изходния файл, както и да бъде криптиран срещу чуждо посегателство.

Прочетете още:  Hard Disk Sentinel 5.50 Final download - хард диск, показатели, температури

Има възможност и за насрочване на задачи в определено от потребителя време. Полезна функция е възможността да се възстановяват бекъпи и на други устройства, различни по хардуер от тези, на която е правен.

Възможна е направата на инкрементални и диференциални имиджи, което дава възможност да се изключат файлове, които не са нужни. При различни събития програмата може да бъде настроена да изпраща имейл към SNMP сървър. За още едно бизнес решение, което може да бъде много полезно в корпоративна среда погледнете Acronis Snap Deploy.

Лиценз: Trial

Download: Acronis Backup for PC 12.5.12890 x86

Download: Acronis Backup for PC 12.5.12890 x64

0/5 (0 Reviews)