Acronis Snap Deploy 5.0.1749 download

0
92
Acronis Snap Deploy 5.0.1749 download

Acronis Snap Deploy е софтуер създаден с цел възстановяване на машини по мрежата от имидж.

Acronis Snap Deploy 5.0.1749 download 1

Acronis е известна със своите решения за бекъп и възстановяване на персонални компютри и виртуални машини. Продукти като Acronis True Image и Acronis Backup for PC станаха много популярни и се използват от широк кръг потребители, както начинаещи, така и от експерти.

Acronis Snap Deploy е насочен към бизнес средите, доставяйки лесен начин за въстановяване на една или повече машини към работещо състояние, независимо от хардуера, като това става по мрежата. Това ще рече, че бекъпът може да е правен на една машина с един хардуер, а при нужда този бекъп да бъде използван на друга машина, съвсем различна по хардуер.

Това, за което е направена програмата всъщност е следното – направа на имидж (бекъп) на една определена машина, която се казва master system и след това имиджът се „налива“ на останалите компютри, които са в частната мрежа. Това става много лесно, като програмата ви води през целия процес с лесни и разбираеми съветници, които водят потребителя стъпка по стъпка.

Acronis Snap Deploy

 

Acronis Snap Deploy разполага и с конзола за управление, с помощта на която всички компютри в мрежата могат да бъдат администрирани и управлявани.

Чрез OS Deploy Server се дава възможност да се организират задачите по възстановяването. Той може да бъде настроен така, че да инициира възстановяване при поискване, което е възможно благодарение на модул, който позволява насрочване на задачи, което става без външната намеса на потребителя.

Acronis Snap Deploy има и функция WOL (Wake On Lan), с която може да се стартира всеки един компютър по мрежата, ако той е изгасен по някаква причина. На отдалечената машина трябва да е активирана функцията в BIOS. Софтуерът разполага и с модул за създаване на буутъбъл медия, която може да се използва при нужда локално на всеки един компютър от мрежата.

Прочетете още:  Recuva 1.53.1087 download

Acronis Snap Deploy е гъвкав инструмент, с чиято помощ лесно могат да се върнат към работещо състояние много компютри накуп. Той дава на бизнеса едно надеждно решение на добра цена, което предлага много възможности за бекъп и възстановяване, при това по лесен и разбираем начин.

Промени спрямо миналата версия:
Deploy to Live Machines – no manual booting required
Get up to 200% faster with the new Multicast protocol
Leverage latest Acronis Backup format

Лиценз: Безплатен

Download: Acronis Snap Deploy 5.0.1749

0/5 (0 Reviews)