AOMEI Backupper Server 5.1.0 Final download – бекъп и възстановяване на операционна система

0
978
AOMEI Backupper Standard 4.6.0 Final download - бекъп и възстановяване на Windows

Бекъпът на важни данни би трябвало да се прави периодично или дори всеки ден. Ако говорим за бизнес, то това е повече от задължително, за да се предпазим в случаи на сривове, хардуерни повреди или пък вируси. AOMEI Backupper Server е предвиден главно за компании, като целта му е да доведе до по-малки периоди, когато сървърът ще е изгасен и да осигури защита на данните.

AOMEI Backupper Server 5.1.0 Final download - бекъп и възстановяване на операционна система 1

AOMEI Backupper Server е предвиден главно за компании, като целта му е да доведе до по-малки периоди, когато сървърът ще е изгасен и да осигури защита на данните.

Благодарение на подредения и приятелски интерфейс, създаването на бекъп е много лесно и не представлява никакъв проблем. Приложението може да бекъпва локални файлове и директории, динамични дялове, обикновени дялове и цели хард дискове, позволявайки пълен бекъп, диференциален или инкрементален.

Клонирането на цял хард диск също е много полезна функция, която е предвидена за случаи, когато хард дискът ви се е повредил или просто искате да го смените. Също така има опция, която позволява настройката на бекъпа да се извърши в определена дата и час, като по този начин процесът се автоматизира.

AOMEI Backupper Server

 

AOMEI Backupper Server позволява корекция на нивото на компресия на бекъпа, дали да бъде разделен на части, когато нямате място или просто имате по-специфични нужди. Предоставя възможност и за криптиране на изходния файл с парола.

Възможността за създаване на спасителен диск ви подсигурява в случаите, когато операционната система на сървъра е до такава степен развалена, че не иска да стартира или буутне. Можете да създадете спасителната медия на USB флаш диск, DVD или CD. Тогава, с помощта на този диск, вие буутвате в приятелска среда, откъдето лесно можете да възстановите от вече направените предварително бекъпи и да върнете системата в работещ вид за минути.

Прочетете още:  AOMEI OneKey Recovery 1.6 download - бекъп на операционна система, снапшот, възстановяване

AOMEI Backupper Server е една чудесна и лесна програма, с която вашите данни са защитени от загуба и ви осигурява сигурност в случаи на проблеми, без да губите и част от работния процес. Домашните потребители могат да се обърнат към безплатната версия AOMEI Backupper Standard.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • Enhanced compatibility: AOMEI Backupper 5.1 is able to be controlled and managed as clients by AOMEI Centralized Backupper 2.2 to perform backup scheme from one central management console.
  • Fixed issue: the program crashes because of hundreds of thousands of files in NAS/Share folder.

[collapse]

Лиценз: Trial

Download: AOMEI Backupper Server 5.1.0 Final

0/5 (0 Reviews)