AOMEI Backupper Standard 4.6.0 Final download – бекъп и възстановяване на Windows

0
987
AOMEI Backupper Standard 4.6.0 Final download - бекъп и възстановяване на Windows

AOMEI Backupper Standard е ефикасен софтуерен инструмент, чрез който можете да правите бекъп на вашата операционна система или на определен дял, като след това можете бързо да ги възстановите в предишното им състояние при нужда.

AOMEI Backupper Standard 4.6.0 Final download - бекъп и възстановяване на Windows 1

За да създадете бекъп, просто изберете диска, който искате и задайте къде да се запази. Можете да изберете дали изходният бекъп да бъде компресиран, за да спестите място, да го разделите на части, а също така и да го криптирате срещу нежелан достъп.

Има възможност да зададете повтаряем бекъп на данните, в определен от вас час и дата. В рестор секцията се виждат всички бекъп файлове, подредени по дата на създаване, с възможност да изберете този, който ви трябва.

С clone инструмента можете да клонирате операционна система, дял или целия хард диск, с цел прехвърляне на точно копие на друг хард диск. Това е полезно, когато сменяте вашия компютър, за да може всичко да се запази както си е било, заедно с програмите, които използвате.

AOMEI Backupper Standard

 

Друга полезна опция, която предлага AOMEI Backupper е интеграционна проверка на създадения бекъп, за да сте сигурни, че не е повреден и че ще работи коректно. Можете и да създадете буутваща рескю медия на CD/DVD или USB, в случаите, когато операционната ви система не може да стартира. Тогава просто ще буутнете от тази медия и ще посочите бекъпа, от който искате да възстановите, за да се върнете към минало положение, което е работило. Потребителите, които биха искали повече възможности, могат да погледнат AOMEI Backupper Professional и AOMEI Backupper Server.

Прочетете още:  AOMEI OneKey Recovery 1.6 download - бекъп на операционна система, снапшот, възстановяване

Промени спрямо миналото издание:
Simplified the installation package and optimized the registration process.

Лиценз: Безплатен

Download: AOMEI Backupper Standard 4.6.0 Final

Download: AOMEI Linux bootable disc

0/5 (0 Reviews)