Aomei Dynamic Disk Manager Server / Pro / Unlimited Edition download

0
89
Aomei Dynamic Disk Manager Server / Pro / Unlimited Edition download

Aomei Dynamic Disk Manager е софтуер, с чиято помощ лесно могат да се манипулират дискове, като се създават дялове, трият, оразмеряват, сливат и пр.

Aomei Dynamic Disk Manager Server / Pro / Unlimited Edition download 1

Продуктът е насочен главно към сървъри, които работят с Windows Server операционни системи и е по-мощната версия на Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition.

Инсталацията е бърза и безпроблемна. Интерфейсът е познат от другите концептуални продукти на разработчика, така че потребителите, които са ги използвали, няма да бъдат затруднени. Всички необходими функции са поместени в основния прозорец на програмата, на един клик разстояние.

С програмата лесно могат да бъдат управлявани и манипулирани дискове, които се намират в RAID масиви. Могат да бъдат добавяни дискове, да бъдат трити, преименувани, сливани, разделяни, както и конвертирани в динамични дискове, както предполага и името на софтуера.

Aomei Dynamic Disk Manager

 

Много удобна възможност е местенето на така наречените „парчета“ или slice от един диск на друг. Тези парчета представляват част от динамичен диск, като един динамичен диск може да има много парчета и могат да бъдат разпръснати из целия диск, като например в RAID 5 може да има повече от три парчета или пък в Mirrored Volume, или познатия RAID1 – две парчета.

Полезна възможност също така е възможността за добавяне или премахване на дискове от RAID масив. Има удобен и разбираем wizard, който ще води потребителя през цялата операция. Wizard има почти за всяка една функция на програмата, като така потребителят се улеснява максимално.

Лиценз: Demo

Download: Aomei Dynamic Disk Manager Server 1.2

Download: Aomei Dynamic Disk Manager Pro 1.2

Download: Aomei Dynamic Disk Manager Unlimited Edition 1.2

Прочетете още:  Portable CrystalDiskMark 5.2.1 download - тестване скорост HDD, SSD
0/5 (0 Reviews)