Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition 1.1 download

0
68
Aomei Dynamic Disk Manager Server / Pro / Unlimited Edition download

Създаването, триенето, оразмеряването, сливането и пр. задачи обикновено са лесни операции за повечето потребители. Когато обаче става въпрос за RAID масиви, трябват специално създадени за това инструменти, като Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition.

Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition 1.1 download 1

Интерфейсът е много добре организиран и интуитивен. Всички важни функции са събрани в основния прозорец на програмата и са на една ръка разстояние. Има горен панел, където са разположени главните действия, а също така и страничен, който предлага различни функции, според това какъв компонент е маркиран.

С Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition е много лесно да конвертирате basic диск в динамичен, като това става само с десен бутон върху желания диск или пък може да се използват и удобните менюта.

Също така лесно може да се свие или разшири диск, да се смени неговото име, да се смени буквата, под която се идентифицира, да се видят неговите свойства, да се оразмери, както и да се създават нови.

Много удобна възможност е местенето на така наречените „парчета“ или slice от един диск на друг. Тези парчета представляват част от динамичен диск, като един динамичен диск може да има много парчета и могат да бъдат разпръснати из целия диск, като например в RAID 5 може да има повече от три парчета или пък в Mirrored Volume, или познатия RAID1 – две парчета.

Aomei Dynamic Disk Manager

 

Полезна възможност също така е възможността за добавяне или премахване на дискове от RAID масив. Има удобен и разбираем wizard, който ще води потребителя през цялата операция. Wizard има почти за всяка една функция на програмата, като така потребителят се улеснява максимално.

Прочетете още:  MiniTool Partition Wizard Free 11.0.1 Final download

Всяка една от задачите и промените, които са извършени, се поставят в режим на изчакване, като могат след това да се изпълнят заедно, с едно натискане на бутон. По този начин се намалява до минимум възможността от грешни и некоректни действия. Като допълнение към това, има и бутон Undo, ако нещо се обърка.

Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition може да бъде много удобен инструмен за потребителите, които се нуждаят от него, независимо дали са начинещи или напреднали, той ще предостави необходимите за тяхната работа инструменти. Потребителите, които искат още повече функции, могат да погледнат Aomei Dynamic Disk Manager Unlimited Edition.

Лиценз: Безплатен

Download: Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition 1.1

0/5 (0 Reviews)