Aomei Partition Assistant Server Edition 7.1 Final download

0
928
Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download - създаване

Aomei Partition Assistant Server е пълната версия на Aomei Partition Assistant Lite, където потребителят може да намери повече функции за управление на своите хард дискове.

Aomei Partition Assistant Server Edition 7.1 Final download 1

Инсталацията е лесна и безпроблемна, като не предлага никакви програми от трети страни в инсталатора. Интерфейсът е същият като при другите продукти от линията. Стегнат и приятен, със своята интуитивност помага при работата с програмата в най-висока степен.

Aomei Partition Assistant Server е сървърно насочен, като производителят гарантира, че няма да има никаква загуба на данни при извършване на всевъзможните операции, които позволява програмата.

Можете лесно да създадете, изтриете, оразмерявате, разделяте и сливате дялове, да ги форматирате в различни файлови системи като NTFS, FAT32, FAT, ext2, ext3. Може да се копира цял дял, като се предлагат два режима на копиране, бърз и Sector-by-Sector копиране, да се конвертира файловата таблица от GPT в MBR и обратно, промяна на серийния номер на дяла и др. Трябва да се спомене, че при нужда потребителят винаги може да се обърне за помощ към вградените wizard, които ще ги водят през целия процес.

Aomei Partition Assistant Server

 

Има възможност да се стартират множество операции, вместо да се изпълняват една по една. Всички промени, които се правят по хард диска, няма да влязат в сила, докато не решите, че наистина всичко е направено коректно и няма грешки. След това прилагането на промените става само с натискането на един бутон.

В допълнение AOMEI Partition Assistant Professional Edition съдържа някои функции, които не са привични за програми от подобен тип, но са много полезни и са в плюс. Става въпрос за създаване на Windows To Go, проверка за лоши сектори на хард диска, инсталация на Windows 8 на флашка, създаване на буутващ Windows PE диск, с който ще можете да управлявате вашите хард дискове без да имате опепрационна система, миграция на операционната ви система на SSD, ребилд на MBR, изтриване по необратим начин на цели дискове.

Прочетете още:  EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0 download

Като минус може да се посочи липсата на поддръжка на съвременни файлови системи като ext4, ReiserFS, btrfs, които са често използвани при сървърните конфигурации, където се използва предимно Linux.

За домашните потребители може да са в интерес AOMEI Partition Assistant Standard Edition и AOMEI Partition Assistant Professional Edition.

Промени спрямо миналата версия:
Enhanced „Wipe Hard Drive“: added Fill sectors with random data, DoD 5220.22-M, and Gutmann wiping methods.
Enhanced „Delete Partition“: added Fill sectors with random data, DoD 5220.22-M, and Gutmann wiping methods when deleting partition.

Лиценз: Demo

Download: Aomei Partition Assistant Server Edition 7.1 Final

0/5 (0 Reviews)