AOMEI Partition Assistant Standard Edition 8.0 Final download – създаване, изтриване и оразмеряване на дялове

0
979
Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download - създаване

AOMEI Partition Assistant Standard Edition е безплатен софтуер за управление на дялове и хард дискове. Притежава множество мощни функции, които ви позволяват абсолютен контрол над вашите хард дискове.

AOMEI Partition Assistant Standard Edition 8.0 Final download - създаване, изтриване и оразмеряване на дялове 1

Оразмеряването и разделянето на хард диска в определен брой и вид дялове, е важно за всеки компютър. Задачата се усложнява при случаи, когато се налага в последствие някой от дяловете или всички, да бъдат оразмерени, след като на тях вече има информация.

AOMEI Partition Assistant е създаден именно с тази цел, да помага на потребителите в такива ситуации и безпроблемно и безопасно да извършат всички нужни операции.

Програмата позволява форматиране в различни файлови системи, съдаване на различни типове дялове, смяна на етикета на дял, оразмеряване като свиване и разширяване, sector-level data protection технология, с помощта на която можете да извършвате повече операции и още.

С продукта се работи много лесно, благодарение на добре подредения интерфейс, който е приятен и интуитивен. Така всеки потребител, дори начинаещите, могат да работят с програмата. Не се изискват умения, а просто разбиране на материята и малко внимание.

AOMEI Partition Assistant Standard

 

В допълнение AOMEI Partition Assistant Standard Edition съдържа някои функции, които не са привични за програми от подобен тип, но са много полезни и са в плюс. Става въпрос за създаване на Windows To Go, проверка за лоши сектори на хард диска, инсталация на Windows 8 на флашка, създаване на буутващ Windows PE диск, миграция на SSD.

AOMEI Partition Assistant Standard Edition предоставя всичко необходимо за всеки един потребител, от начинаещи до напреднали, с множество възможности, функции, леснота на работа и приятен външен вид. Потребителите, които търсят повече функции, могат да се обърнат към AOMEI Partition Assistant Professional Edition.

Прочетете още:  Portable CrystalDiskMark 5.2.1 download - тестване скорост HDD, SSD

Промени спрямо миналата версия:
Enhanced „Wipe Hard Drive“: added Fill sectors with random data, DoD 5220.22-M, and Gutmann wiping methods.
Enhanced „Delete Partition“: added Fill sectors with random data, DoD 5220.22-M, and Gutmann wiping methods when deleting partition.

Лиценз: Безплатен

Download: AOMEI Partition Assistant Standard Edition 8.0 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments