Ashampoo Photo Recovery 1.0.3 download

0
107
Ashampoo Photo Recovery 1.0.3 download

Ashampoo Photo Recovery e мощен и лесен за използване инструмент, с който могат да се възстановяват изтрити снимки и всякакви други типове изображения от хард диск, смартфони, USB флашки и др.

Ashampoo Photo Recovery 1.0.3 download 1

Всеки един потребител може да изгуби своите снимки поради различни причини като повреда в хардуера, вирусна атака, да ги изтрие по невнимание, а възстановването им понякога е трудно особено когато липсва точният инструмент за целта.

Ashampoo Photo Recovery малка и лесна за използване програма, която ще помогне за възстановяването на изгубени снимки и изображения от хард диска, външни дискове, USB флашки, смартфони, карти памет и други.

Инсталацията е много лесна, като предоставя опции за смяна на директорията, проверка за ъпдейти, изкарване на шорткъти и избор за инсталация за конкретен потребител или за всички потребители.

Интерфейсът е приятно подреден, с модерен интерфейс и функции разположени на удобно място. Пред потребителя са всички необходими инструменти, за да започне работа веднага. Предлагат се два варианта за сканиране, като първият е бърз и проверява само за най-известните формати изображения като JPG, BMP, PNG и GIF.

Ashampoo Photo Recovery

 

Вторият метод е по-бавен, но позволява повече гъвкавост и опции. При него могат да се укаже минимален и максимален размер на файловете, които да не бъдат сканирани, да се укаже широчина и височина на изображенията, които да бъдат игнорирани при търсенето, да се търси за по-малко разпространени формати като PCX, PSD, TGA, SGI, APCDOC и пр.

Дава се възможност и да се укаже търсене на RAW файлове от дигитални камери, модерни формати на изображения като JPEG2000, WEBP, JXR. Може да се укаже конкретно устройство от специален падащ панел, а също така и изходна директория.

Прочетете още:  EaseUS Todo Backup Free 12.0.0.0 Build 20191118 Final download - бекъп и възстановяване операционна система

Накрая, когато бъдат намерени файловете, потребителят може да ги прегледа в тъмнейл (tumbnail) режим, както и да ги отваря с мениджъра за снимки, който е настроен по подразбиране за неговата операционна система.

Допълнително Ashampoo Photo Recovery дава възможност за сканиране на изображения, които се намират в PDF или DOC файлове, както и може да чете метадата от IPTC или EXIF. Програмата поддържа множество езици, но за съжаление сред тях не присъства българският.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Photo Recovery 1.0.3

0/5 (0 Reviews)