Ashampoo Undeleter 1.11 download

0
45
Ashampoo Undeleter 1.11 download

Ashampoo Undeleter e инструмент за Windows, с който бързо и лесно могат да се възстановят файлове от хард дискове или USB флашки, които са били изтрити по невнимание или поради друга причина.

Ashampoo Undeleter 1.11 download 1

Ashampoo Undeleter представлява малка програма, с чиято помощ могат да бъдат възстановени изтрити фалове от хард диска. Поддържа файловите системи NTFS, FAT12, FAT16 и FAT 32, като поддържа и хард дискове, на които е използвано криптиране и компресия.

Интерфейсът е много приятен и добре организиран. Разработчиците са се постарали да го направят така, че всички функции да са видими и на удобно място, като в резултат с програмата да се работи по възможно най-прост начин. Дори начинаещи потребители биха могли да се справят с няколко клика на мишката, без небходимост да търсят уроци или информация в интернет. Трябва да се знае, че е добре програмата да бъде инсталирана на различен дял от този, от който ще бъдат възстановявани файловете.

Ashampoo Undeleter

 

Ashampoo Undeleter дава възможност да се избере дял от хард диска или USB флашка, които да бъдат претърсени за изгубени файлове, след което търсенето започва само с натискането на бутона Search. Процесът по намирането на файловете е бърз, като потребителят може винаги да го спре по всяко едно време с бутона Stop.

Намерените файлове биват разположени в списък, където се дава полезна информация за тях като име, местоположение, файлово разширение, размер, както и до каква степен файлът е възстановим. Файловете, срещу които пише Good с четири зелени стълбчета са напълно възстановими, докато при другите може да има проблеми в различна степен.

Прочетете още:  EaseUS Todo Backup Workstation 12.0.0.2 Build 20190701 download - бекъп и възстановяване операционна система

На потребителя му остава само да намери файловете, които са му необходими, като може да маркира много файлове наведнъж и да избере директория, където да бъдат възстановени файловете. Съветваме ви да възстановите файловете на различно устройство от това, от което се опитвате да възстановявате.

В опциите допълнително може да бъде указано програмата да не показва файловете с големина от 0 килобайта, както и файловете, които са в голямата си част повредени, което ще смали списъка, да се избере език за интерфейса на програмата, да се избере дали да се игнорира структурата на директориите при възстановяване, настройки по ъпдейтите.

Ashampoo Undeleter е изключително лесна за използване програма, с която могат да бъдат възстановени изтрити поради различни причини файлове от хард дискове и USB флаш памети. Програмата работи стабилно, без да създава проблеми, задачите биват изпълнени с голяма бързина, а резултатите са повече от добри.

Лиценз: Trial

Download: Ashampoo Undeleter 1.11

0/5 (0 Reviews)