CrystalDiskInfo 8.3.1 Final download – информация SSD/HDD, S.M.A.R.T., скорост

0
1181
CrystalDiskInfo 8.0.0 Final download - информация SSD/HDD

CrystalDiskInfo e софтуер, който дава различна полезна информация за хард дискове (HDD) и твърдотелни дискове (SSD), който поддържа S.M.A.R.T.

CrystalDiskInfo 8.3.1 Final download - информация SSD/HDD, S.M.A.R.T., скорост 1

Хард дискът е съществена част във всеки един компютър, на която се съхранява различен тип информация, което го прави компонент с особено важност за всяка една система.

CrystalDiskInfo ще ви даде разнообразна техническа информация за хард диска, както и различни параметри, които са свързани с неговото здраве.

Интерфейсът е изключително добре организиран, а работата с програмата е много лесна и безпроблемна. На главно място в основния прозорец са изведени най-важните данни за хард диска, който се проверява в момента.

CrystalDiskInfo

 

Вижда се моментната температура, моделът и серийният номер на хард диска, дава се информация за версията на фърмуера, буквата, под която се инициализира в операционната система, колко часа е работил хард дискът, колко пъти е гасен и стартиран отново, поддържани функции, както и в какво състояние е дискът според S.M.A.R.T отчета.

Малко по-надолу се дава информация, която може да е в интерес за по-напредналите потребители, където се дава детайлна информация за различни параметри в табличен вид, като Power-off Retract Count, Reallocation event Count, Read Error Rate, Seek Error Rate и други.

За потребителите, които искат да проверят или наблюдават състоянието на хард диска за по-дълъг период, CrystalDiskInfo дава възможност за извеждане на данните в графичен вид и освен това може да се зададе период на опресняване, така че информацията да е винаги актуална. С натискането само на един бутон може да се изведе информация във вид на плъзгачи, които показват Reallocated Sectors Count, Current Pending Sector Count и Uncorrectable Sector Count, което е критична информация за всеки един хард диск.

Прочетете още:  EaseUS Todo Backup Server 12.0.0.0 Build 20191118 Final download - бекъп и възстановяване операционна система

CrystalDiskInfo е мощен софтуер за анализ на състоянието на всеки един хард диск, който предоставя лесен начин за работа и е полезен, както за начинаещи, така и за напреднали потребители.

Програмата има и portable вариант, който не се нуждае от инсталация CrystalDiskInfo portable.

Промени спрямо миналата версия:

  • Fixed bugs
  • Improved ACS-4 support

Лиценз: Безплатен

Download: CrystalDiskInfo 8.3.1 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments