EASEUS Data Recovery Wizard Free 11.8.0 download – възстановяване на изтрити файлове

0
81
EASEUS Data Recovery Wizard 11.8.0 download

EASEUS Data Recovery Wizard Free е изключително мощен софтуер, който представлява инструмент за възстановяване на изтрити по невнимание файлове или поради друга причина.

EASEUS Data Recovery Wizard Free 11.8.0 download - възстановяване на изтрити файлове 1

Възстановяването на инцидентно изтрити файлове става лесно с EASEUS Data Recovery Wizard. Както всеки един софтуер от този тип, и EASEUS Data Recovery Wizard не трябва да се инсталира на дяла или хард диска, на който ще се възстановяват изтритите файлове.

Хубаво е да знаете, че не трябва да триете, копирате или инсталирате програми на мястото, където ще възстановявате, като по този начин повишавате значително шансовете за успешно намиране и възстановяване на вашите изтрити файлове.

Още със стартирането на програмата тя ще ви предложи различни типове файлове, от които бихте искали да възстановите, като така се стеснява търсенето и има по-големи шансове за успех. Например, ако сте изтрили .doc файл, то може да изберете да се търсят само този тип файлове. След това ще ви бъде предложено да изберете дял или хард диск, на който е бил файлът и може да започне сканирането. След като то приключи, ще ви бъдат показани файловете, които са намерени, като са подредени в дървовиден вид и можете да ги прегледате или да приложите филтър, за по-лесно намиране, за да решите дали файлът, който сте изтрили се намира между тях.

EASEUS Data Recovery Wizard Free

 

Ако го намерите е препоръчително да го възстановите на друг дял или хард диск, ако имате намерение да търсите отново или да възстановявате още файлове. Ако вашият файл не е намерен в списъка, се препоръчва да опитате с дълбоко сканиране. Трябва да се има предвид, че то отнема много повече време и компютърен ресурс, но резултатите са много по-добри, поради внимателното изследване на хард диска.

Прочетете още:  EaseUS Todo Backup Workstation 12.0.0.2 Build 20190701 download - бекъп и възстановяване операционна система

Във Free версията на EASEUS Data Recovery Wizard на потребителя се дава възможност да възстанови 1024 мегабайта файлове абсолютно безплатно. За по-голям обем от файлове потребителите трябва да се обърнат към платената версия EASEUS Data Recovery Wizard или да ъпгрейднат свободната.

Промени спрямо миналата версия:
Add Image Recognizer to filter the found pictures by content.
Recover Canon camera video files(.mov) more efficiently.
Improved the recovery quality of deleted files on NTFS partition.

Лиценз: Demo

Download: EASEUS Data Recovery Wizard Free 11.8.0

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments