EASEUS Partition Master Free Edition 13.5 Final download – оразмеряване и управление на дялове

0
1170
EASEUS Partition Master Professional/Server 12.10 Final download

EASEUS Partition Master Free е софтуер за манипулиране на хард дискове, като с него лесно можете да ги форматирате, разделяте, създавате преоразмерявате и още.

EASEUS Partition Master Free Edition 13.5 Final download - оразмеряване и управление на дялове 1

Инсталацията минава безпроблемно, но се предлагат програми от трети страни и потребителите трябва да внимават. При нашия тест бяха установени следните програми EaseUS Todo Backup Free, ShareIt и AVG PC TuneUP. Инсталирането на тези програми може да се откаже като се избере ръчна инсталация или да се използва Unchecky.

Интерфейсът е изчистен и много интуитивен. Най-важните функции са изведени на бутони и се променят в замисимост от това какъв елемент е маркиран. Лесно могат да бъдат създавани дялове, оразмеряване на дискове, форматиране, задаване на файлова система, промяна на име на дял, конвертиране от първичен в логически и обратното, като всичко това е предоставено в разбираем вид, с възможност за извършване на операциите с мишка или клавиатура, с графика, представяща в реално време промените.

EASEUS Partition Master Free

 

В страничния панел намираме също полезни функции, които са на една ръка разстояние. Панелът е разделен на две и в долната част се показват чакащите за изпълнение операции. Те чакат за изпълнение, защото нито една промяна няма да се осъществи, докато вие не решите. По този начин може да се коригират грешки, а и могат да се извършат всички операции накуп, вместо да се правят една по една.

Освен всички задължителни функции за манипулиране на хард дискове, EASEUS Partition Master Home Edition предлага и редица интересни опции.

Една от тях е проверката за фрагментация на диска и евентуалното му дефрагментиране, копиране на цял дял или хард диск, преглеждане на файловете на определен дял, тест на повърхността на диска за дефекти, изтриване на дяловете на определен хард диск, като изтрива и информацията по невъзстановим начин чрез зададен от потребителя брой презаписи, ребилд на MBR.

Прочетете още:  Aomei Dynamic Disk Manager Home Edition 1.1 download

EASEUS Partition Master Home Edition е насочен към домашните потребители, като покрива голяма част от техните изисквания. За тези, които искат повече функции, могат да се обърнат към EASEUS Partition Master Professional.

Лиценз: Ad-Supported

Download: EASEUS Partition Master Free Edition 13.5 Final

0/5 (0 Reviews)