EaseUS Todo Backup Server 12.0.0.0 Build 20191118 Final download – бекъп и възстановяване операционна система

0
981
EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0

Без значение как пазите своята важна информация и данни, винаги е добре да се направи бекъп на друг носител, за да са ви подръка при нужда. Това може да бъде свършено с EaseUS Todo Backup Server.

EaseUS Todo Backup Server 12.0.0.0 Build 20191118 Final download - бекъп и възстановяване операционна система 1

EaseUS Todo Backup Advanced Server ще ви помогне точно за това – да защитите вашите важни данни и файлове, като създадете бекъп.

Инсталацията протича безпроблемно, като ви се предлага да укажате какъв тип данни ще подсигурявате, Exchange данни, SQL данни, имейл съобщения, дялове, определени файлове и дори целия хард диск. Независимо кой тип ще изберете, ще трябва да зададете някакво име на задачата, кратко описание и път за изходния файл/бекъпа. Може да се зададе и точна дата и час, когато да се създава регулярно бекъп, без нуждата от намеса от страна на потребителя.

В допълнение EaseUS Todo Backup Advanced Server дава възможност за настройка на нивото на компресия, което ще намали големината на бекъпа, но пък ще отнеме повече време за създаването му, като ще изисква и повече процесорна мощ, а също така позволява и разделяне на изходния файл на части, с цел по-лесно съхранение при особено големи размери или пък на по-малки части, които можете да съберете на CD, DVD или по-малки външни носители като флашки.

EaseUS Todo Backup Server

 

Полезна функции са клонирането на цели дискове, което е особено полезно при подмяна на хард диск, проверка на бекъпите за грешки и перманентното изтриване на файлове или дори на целия диск. Потребителите, които са заинтересовани от бекъп продуктите на EaseUS, може да имат интерес от подобните EaseUS Todo Backup Home, EaseUS Todo Backup Free и EaseUS Todo Backup Workstation.

Прочетете още:  SSD-Z 16.07.01 Beta download

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

  • New:
  • Supported latest Windows 10
  • Supported latest Office Outlook 2019
  • Improved:
  • Enhanced backup performance
  • Other minor improvements

.

[collapse]

Лиценз: Trial

Download: EaseUS Todo Backup Server 12.0.0.0 Build 20191118 Final

Download: EaseUS Todo Backup Advanced Server 12.0.0.0 Build 20191118 Final

0/5 (0 Reviews)