EaseUS Todo Backup Workstation 12.0.0.2 Build 20190701 download – бекъп и възстановяване операционна система

0
950
EaseUS раздават безплатни лицензи за EaseUS Todo Backup Home 10.0

EaseUS Todo Backup Workstation е софтуер, чиято цел е да защити вашите файлове, дискове, дялове и операционна система, като създава бекъп и дава възможност за възстановяване при изникнал проблем.

EaseUS Todo Backup Workstation 12.0.0.2 Build 20190701 download - бекъп и възстановяване операционна система 1

Интерфейсът на EaseUS Todo Backup Workstation е разбираем и с добър дизайн. Всички основни функции, които са необходими се виждат веднага – бекъп, възстановяване, виртуализация и клониране. От основния прозорец може също да се укаже коя папка искаме да бекъпнем, да зададем път за изходния файл и други къстъм настройки.

Програмата предлага множество типове бекъп. Има възможност за подсигуряване на файлове, имейли, цели системи, хард дискове, дялове и дори бекъп на устройства с Android. Можете да създавате различни планове за бекъп, да им задавате различни имена, описание, което да ви ориентира и още.

На потребителя се предоставя възможност да контролира нивото на компресия на бекъпа, да му сложи парола за по висока сигурност, разделяне на бекъпа на части, за по-лесно съхранение, изпращане на имейл, когато поставената задача е изпълнена, задаване на създаване на бекъп в определена дата и час, като дори има възможност за копиране на направения бекъп в облака.

EaseUS Todo Backup Workstation

 

Допълнителни опции, които са интересни са перманентно изтриване на данни, клониране на дискове и дялове, създаване на спасителни дискове, маунтване и ънмаунтване на имиджи, проверка за грешки на вече създадени бекъпи и още много. Потребителите заинтересувани от този продукт, може да имат интерес да разгледат и EaseUS Todo Backup Free.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

New features:
Directly back up to OneDrive Business & Dropbox Business.
Check the integrity of the backup image when the backup is completed.
List of features improved:
Improved license management – control licenses more flexibly.

[collapse]

Лиценз: Trial

Прочетете още:  Aomei Partition Assistant Lite Edition 7.1 Final download - създаване, изтриване и оразмеряване на дялове

Download: EaseUS Todo Backup Workstation 12.0.0.2 Build 20190701

0/5 (0 Reviews)