IM-Magic Partition Resizer 3.0.0 download

0
188
IM-Magic Partition Resizer 3.0.0 download

Magic Partition Resizer е малък и полезен софтуер, с който потребителите могат да управляват своите дялове на хард диска, да ги трият, създават, оразмеряват, форматират и още.

IM-Magic Partition Resizer 3.0.0 download 1

Понякога потребителите се чудят как най-лесно да оразмерят дяловете или да създадат нови на вече съществуващия хард диск или като си купят нов. IM-Magic Partition Resizer Pro е софтуер, който представлява партишън мениджър, с помощта на който много лесно можете да извършите тези операции.

Инсталацията на IM-Magic Partition Resizer е много бърза и безпроблемна, като на последната стъпка дори предлага да се запознаете с онлайн хелпа на програмата. Интерфейсът е семпъл и добре подреден, като всичко необходимо се намира в основния прозорец.

Дава ви се информация за хард дисковете и дяловете, които се намират на вашия компютър, заетото пространство изобразено в графичен вид, а също така и в процентно съотношение, както и дали са MBR или GPT. С просто натискане на десен бутон върху желания дял или хард диск, можете да достъпите всички желани опции.

С този софтуер можете да оразмерявате, да свивате, да разширявате дялове, да създавате нови, като можете да въвеждате точен размер, да изтривате, да почистите ънпартишънд пространство, да преместите дял наляво или надясно, както и да форматирате дял или да укажете размера на клъстера и дали дялът да е primary или logical.

Когато се направят промените, те няма да се приложат моментално, а когато потребителят иска това, чрез натискането на един бутон Apply Changes, като се дава списък с очакващите за изпълнение задачи. Също така има бутони за undo и redo, ако в процеса на работа се обърка нещо.

Magic Partition Resizer

 

Прочетете още:  SSD-Z 16.07.01 Beta download

Много полезна опция е възможността за подравняване на дяловете така, че да са оптимизирани за SSD. Също така полезен е и вграденият хелп, където на потребителя се дава моментално информация за определени функции, които го интересуват. Информацията се дава в сбит вид, в няколко стъпки, като има и линк за по-детайлен преглед, ако това не е достатъчно.

Като минус за този софтуер може да се посочи поддръжката само на NTFS и FAT файлови системи. За потребителите, които искат поддръжка и за други файлови системи, могат да се обърнат към GParted.

Промени спрямо миналата версия:
Resize partition for Windows 10
Copy disk&partition for backup
Erase private data permanently

Лиценз: Безплатен/Demo

Download: IM-Magic Partition Resizer Free 3.0.0

Download: IM-Magic Partition Resizer Pro 3.0.0

Download: IM-Magic Partition Resizer Server Edition 3.0.0

0/5 (0 Reviews)