MiniTool Partition Wizard Free 11.0.1 Final download

0
1075
MiniTool Partition Wizard Free 11.0.1 Final download

MiniTool Partition Wizard Free е програма за Windows, с която можете да управлявате дяловете на хард диска на вашия компютър по изключително лесен и разбираем начин.

MiniTool Partition Wizard Free 11.0.1 Final download 1

Програмата предлага много приятен и добре подреден интерфейс. Бутоните и функциите са разположени по много удобен начин, а иконите са подбрани умело, за да разбере потребителят за какво се отнасят, което прави работата с MiniTool Partition Wizard Free изключително лесна.

В основния прозорец се виждат всички дискове и дялове, които се намират на компютъра, заедно с информация за свободното и заетото място, файлова система и това какъв е типът на дяла – Primary, Extended, Logical, буутващ и пр. Всяка операция може лесно да бъде приведена в действие чрез контекстното меню на всеки един от дисковете и дяловете или пък от менютата и бутоните.

MiniTool Partition Wizard

 

MiniTool Partition Wizard Free предлага работа с динамични дискове, оразмеряване на дискове и дялове, смяна на етикета, тест на повърхността на хард диска за повреди, форматиране, копиране на цели дискове, мигриране на операционна система от един диск на друг, както и възстановяване на изтрити поради някаква причина дискове и дялове.

След като потребителят избере желаната операция, тя застава на опашката и очаква потвърждение за стартиране на чакащите операции. Така потребителят може да изпълни много операции наведнъж. Така грешките се свеждат до минимум, защото, докато не са стартирани задачите, при допусната грешка винаги може да се върне и да се поправи. Програмата предлага и направата на буутващо CD, в случай, че нещо се обърка до такава степен, че операционната система не може да бъде стартирана.

Прочетете още:  AOMEI Backupper Server 5.1.0 Final download - бекъп и възстановяване на операционна система

В заключение, MiniTool Partition Wizard Free е много полезна програма, с която лесно можете да управлявате вашите хард дискове и дялове, има много добър интерфейс, който е подреден много добре и не на последно място е безплатна за домашно използване.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Bug fix for MiniTool Partition Wizard failed to lock memory in native mode.

Лиценз: Безплатен

Download: MiniTool Partition Wizard Free 11.0.1 Final

Download: MiniTool Partition Bootable CD

0/5 (0 Reviews)