Nero BackItUp 2018 19.2.1.56 Final download

0
1008
Nero BackItUp 2018 19.2.1.56 Final download

Nero BackItUp позволява бекъп на важни файлове и данни на няколко места по много лесен начин и с един клик.

Nero BackItUp 2018 19.2.1.56 Final download 1

Важните файлове и информация винаги трябва да бъдат бекъпнати на поне още едно място, за да бъдат предпазени от кражба, гръмнал хард диск, вируси, инцидентно изтриване по невнимание и т.н.

Nero BackItUp позволява бекъп на компютър, Android, iOS или Windows Phone устройство, като позволява бекъпът да бъде извършен на локален хард диск, на флашка, оптичен диск или в облака на Nero, където се дават 5GB безплатно пространство.

Инсталацията е бърза, лесна и безпроблемна, а след това ни посреща изчистен и модерен интерфейс, който е изключително интутививен. В основния прозорец се намира всичко необходимо, което трябва на потребителя за бекъп на важните файлове.

Дадени за пет възможности, между които може да се избира. Ако потребителят иска да бекъпва информация от определен тип като музика, снимки, документи или видео, просто трябва да натисне съответния бутони програмата автоматично ще сканира целия компютър за подобни файлове. Дава се възможност и за персонализирано търсене, където може да се укаже конкретна папка или файл.

Nero BackItUp

 

След като бъде направен изборът на файловете съветникът предоставя възможност за избор на устройство, където да бъде извършен бекъпът. Изборът, който се предлага е изходния файл да бъде създаден на локалния хард диск, на външно устройство като хард диск, флашка и пр., на оптичен диск, по мрежата и в облака на Nero. При избор на локален хард диск или външно устройство се дава възможност да се посочи конкретното място.

Nero BackItUp

 

След като бъде избрано местонахождение за изходния файл се дава възможност да се избере дали задачата да се извършва автоматично през определен период от време, като може да се избира между ежедневно изпълнение, седмично, месечно и без прекъсване. Тук се дава възможност и да се избере ниво на компресия при бекъпването, както и криптиране на изходния файл.

Прочетете още:  SSD-Z 16.07.01 Beta download

Когато бекъпът започне Nero BackItUp дава детайлна информация за текущите файлове и директории, които се бекъпват в момента, къде отива изходният файл, брой на файловете, както и оставащото време. Задачата по бекъпа се извършва с много добра скорост, но това, разбира се, зависи и от големината и типа файлове, които трябва да бъдат бекъпнати.

Могат да се направят множество бекъпи, от които при нужда могат да бъдат възстановени всички файлове, а програмата дава различни опции като това дали да бъдат презаписани или не файловете, да се запази структурата на директориите, да се възстановят файловете в друга директория, да се преименуват файловете, за да се запазят оригиналите, както и режим за всяко действие да пита поотделно.

Nero BackItUp е изключително ефикасна програма за бекъп на важни файлове, с която се работи изненадващо лесно, за което допринася много добре организирания интерфейс и съветникът, който води потребителя на всяка една крачка. Nero BackItUp е подходящ инструмент за всеки един потребител, който иска файловете му да бъдат подсигурени по всяко едно време.

Nero BackItUp се предлага и като модул в сюитата Nero Classic и топ продукта Nero Platnum.

Промени спрямо миналата версия:
Support for large file backup.
5 GB free online storage.
Access to iOS, Android and Windows Phone clients.

Лиценз: Free/Demo

Download: Nero BackItUp 2018 19.2.1.56

0/5 (0 Reviews)