Personal Backup 5.9.4.5 Final download – бекъп на файлове

0
1366
Personal Backup 5.9.4.5 Final download - бекъп на файлове

Personal Backup е безплатна програма за запазване на лични файлове в папка по желание, на външен носител или Windows Network или FTP сървър.

Personal Backup 5.9.4.5 Final download - бекъп на файлове 1

Инсталацията е безпроблемна и бърза. След като програмата се инсталира се предлагат два режима – за начинаещи и за напреднали. Това е много удобно за потребители, които ще използват програмата за пръв път. Ако изберете опцията за начинаещи, ще бъдете водени през лесен и разбираем процес, където ще ви бъдат дадени различни възможности, от които да избирате.

Трябва да се отбележи, че има възможност за направата на множество бекъпи, без да има нужда да се дублират файловете, тъй като тя ще замества само файловете, които са били променени и ще запазва техните най-нови версии.

Можете да бекъпвате файлове на FTP или Windows Network, като няма ограничение за броя на бекъпите. Същото важи и за локалния бекъп. При избирането на папка, програмата автоматично избира всички подпапки, като на потребителя се дава възможност да избере точно кои иска да включи в бекъпа или да избере всички.

Personal Backup

 

Може да се настрои да започва бекъп при включване на компютъра или пък да се настрои автоматичен процес по бекъпване, като се зададе точен час и дата за стартиране на процеса. Допълнително може да се настрои типът на бекъпа, дали да е диференциален или инкрементален, настройка на компресията, списък с файлове, които не искате да бъдат компресирани, настройка размера на буфера на копиране, множество настройки по интерфейса, създаване и преглеждане на логове, указване на временна работна директория, настройване на минимална дължина на паролата и още.

Прочетете още:  Acronis Backup for PC 12.5.12890 download - бекъп на операционна система

Personal Backup е ефективен инструмент, който се използва много лесно и по този начин е подходящ за начинаещи и напреднали. Множеството опции, които предлага го правят и завършен продукт.

Промени спрямо миналата версия:
Changes:
PbRestore: Enhancements on retsore of alternating schedules
Optional check of download for progam update using SHA256
PbPlaner: Changes for execution using Windows Task Scheduler with different user account
New TLS certificate
Windows Task Scheduler: notification on invalid task names
Bug fixes:
Excluding of directories starting with space
Selection of subdirectories using filters

Лиценз: Безплатен

Download: Personal Backup 5.9.4.5 Final x86

Download: Personal Backup 5.9.4.5 Final x64

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments