R-Linux Free Recovery 5.5.168075 download – възстановяване на изтрити файлове, Linux

0
313
R-Linux Free Recovery 5.5.168075 download - възстановяване на изтрити файлове

R-Linux Free Recovery е безплатен инструмент за възстановяване на данни и изтрити файлове на дялове с операционната система Linux.

R-Linux Free Recovery 5.5.168075 download - възстановяване на изтрити файлове, Linux 1

Поддържа най-различни файлови системи като Ext2, Ext3 и Ext4, които са най-често използвани при тази операционна система.

Файлове могат да се изгубят при спиране на тока или гръмнало захранване, от вируси, лоши сектори на хард диска или при неволно изтриване на важни данни. Всички файлове изгубени по този начин могат да бъзат възстановени с R-Linux Free Recovery.

R-Linux Free Recovery

 

Софтуерът също така може да направи имидж на повредения дял, което е особено полезно при работа с лоши сектори по хард диска. Могат да се създават и региони, да се отварят предварително приготвени имиджи.

В основния прозорец на програмата детайлно биват показани различните хард дискове и дялове, които фигурират на машината. Потребителят може да види полезна информация като големина на дяла или диска, големина на сектора, големина на блока, тип, офсет и пр.

Възстановяването на файловете става много лесно като само трябва да се избере желаният диск и с натискането на един бутон сканирането може да започне. След като приключи процесът по намирането на файловете на потребителя се дава възможност да избере кои от тях иска да възстанови, като се съветват възстановяването да се извърши на различен дял или хард диск от този, където се възстановяват файловете.

R-Linux Free Recovery има и версия за Windows, за по-голямо удобство.

Лиценз: Безплатен:

Download: R-Linux Free Recovery 5.5.168075 Linux

Download: R-Linux Free Recovery 5.5.168075 Windows

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  AS SSD Benchmark 2.0.6821.41776 Final download