Soft4Boost Secure Eraser 5.7.1.289 Final download – перманентно изтриване на файлове

0
977
Soft4Boost Secure Eraser 5.3.7.115 Final download - перманентно изтриване на файлове

Soft4Boost Secure Eraser е софтуер, чиято цел е чрез него да изтривате завинаги файлове и дори цели папки, които не искате повече да могат да бъдат възстановени.

Soft4Boost Secure Eraser 5.7.1.289 Final download - перманентно изтриване на файлове 1

Изтриването ще бъде осъществено по такъв начин, че изтритото съдържание няма да може да бъде възстановено дори и със специално създадени за тази цел програми като Recuva или EASEUS Data Recovery Wizard.

Инсталацията е много бърза и безпроблемна, като след това програмата може да бъде моментално стартирана. Посреща ви изключително опростен интерфейс, с който може да се справи абсолютно всеки един потребител, било то начинаещ или напреднал.

В основния прозорец ви се дава информация за файловете, които предстои да бъдат изтрити. Добавянето им става по изключително лесен начин просто с влачене или от бутона Add File. Има и бутон Add Folder, чрез който може да се добави папка. С влачене могат да се добавят както файлове, така и папки.

Soft4Boost Secure Eraser предлага различни методи за изтриване, които се избират от падащ панел. Предлагат се девет типа изтриване, като се започва от 1 pass (Simple Overwrite) и се стига до 35 passes (Peter Gutmann method), като са подредени по-сила.

Soft4Boost Secure Eraser

 

Предлага се едновременно изтриване на няколко обекта, така че не е необходимо операцията да се повтаря за всеки един файл или папка, която искате да изтриете. С простото натискане на бутона Remove процесът по изтриване започва. Времето, което отнема е според метода на изтриване, който е избран.

Ще се покаже прогрес бар, който ще ви показва в каква фаза е процесът и ще ви ориентира кога ще свърши. Имайте предвид, че изтритите файлове повече никога не могат да бъдат възстановени, така че трябва да се внимава да не се изтрие нещо важно, което ви трябва.

Прочетете още:  Acronis True Image 2019 23.4.1 Build 17750 Final Windows/Mac OS X download

Промени спрямо миналата версия:
Fixed some bugs

Лиценз: Безплатен

Download: Soft4Boost Secure Eraser 5.7.1.289 Final

0/5 (0 Reviews)