Wise Data Recovery 5.1.3.331 Final download – възстановяване на изтрити файлове

0
1034
Wise Data Recovery 4.1.2.214 Final download - възстановяване на изтрити файлове

Wise Data Recovery е безплатен софтуер, с който можете да възстановите изтрити файлове по бърз и лесен начин.

Wise Data Recovery 5.1.3.331 Final download - възстановяване на изтрити файлове 1

Инсталацията е изключително бърза и безпроблемна и не се предлагат програми от трети страни. Понякога в долния ляв ъгъл може да се появи реклама на различни продукти, в нашия случай на Wise Care 365.

Wise Data Recovery е изключително лека и и се работи много лесно с нея. Целта е възстановяването на изтрити по невнимание или поради друга причина файлове.

Сканирането за изгубени файлове отнема изключително малко време, а резултатите се показват в страничния панел, като могат да бъдат преглеждани, подредени концептуално по папки и с детайлна информация за файла като име, големина, кога е модифициран за последно и какво е състоянието му.

След като потребителят реши кои файлове или папки иска да възстанови, те могат да се селектират и да се възстановят всички наведнъж, само с натискането на бутона Recover.

Wise Data Recovery

 

Програмата дава възможност и за концептуално търсене, което да стесни критерия на търсене и ще се изрази в по-конкретни резултати в последствие. Може да се зададе търсене само за изображения, само за аудио или видео, само за текстови файлове, за имейли, документи и архиви. Може да се въведе и ключова дума, за още по-точни резултати.

Въпреки малкото опции, които предоставя Wise Data Recovery е много добър инструмент за възстановяване на изтрити файлове, а с лесния си и разбираем интерфейс може да бъде използвана от всеки един потребител, от начинаещи до напреднали.

Промени спрямо миналата версия:
Updated various translations.
GUI and usability improvements.
Minor bug fixes.

Прочетете още:  SSD Fresh 2019.8.1 Final download - SSD диск оптимизиране

Лиценз: Безплатен

Download: Wise Data Recovery 5.1.3.331 Final

0/5 (0 Reviews)