Driver Booster 6.2.1.234 Final download – инициализиране и инсталиране на драйвъри при Windows

0
1051
Driver Booster 6.2.1.234 Final download - инициализиране и инсталиране на драйвъри при Windows

Driver Booster е софтуер, с който потребителите лесно могат да обновят своите драйвъри за Windows, да намерят липсващи, както и различни важни компоненти необходими за гейминг.

Driver Booster 6.2.1.234 Final download - инициализиране и инсталиране на драйвъри при Windows 1

За да може операционната система да работи коректно е нужно драйвърите за всички устройства да са налични, както и да са с актуални версии. За много потребители обаче това е проблем, защото първо трябва да инициализират самия хардуер, след това да намерят подходящи версии на драйвъра за него, което не е по силите на всеки.

Тук на помощ идва Driver Booster, който представлява малка и лесна за използване програма на IObit. Инсталацията е стандартна и бърза, като за по-добри резултати по времето на инсталацията се препоръчва на потребителите да инсталират Advanced SystemCare.

Веднага след като се стартира програмата прави бързо сканиране на системата, за да открие дали има компоненти с липсващи драйвъри или такива, при които версиите са стари, за да предложи актуални.

Също така се търсят и различни компоненти, които са важни за играене на игри, като се проверяват и техните версии. Целият процес е автоматичен, без нуждата от каквато и да било намеса от страна на потребителя.

Интерфейсът е изключително приятен и много добре организиран. След като приключи сканирането резултатите биват поместени в табове, за по-голяма прегледност и удобство. Потребителят може да прегледа кои компоненти са със стари драйвъри или имат липсващи такива и да поправи проблемите само с натискането на един бутон.

Driver Booster

 

В списъка може да се види и важна и полезна информация за точното име на устройството или пакета, компания, която го е създала, дата, версия, както и възможността да бъде ънинсталиран директно от програмата. Когато се инсталират нови драйвъри Driver Booster автоматично създава точка на възстановяване (system restore), от която потребителите могат да възстановят, ако възникнат проблеми. При инсталацията на компонентите и драйвърите може да се избере автоматичен даунлоуд, както и автоматичен рестарт на компютъра.

Прочетете още:  WinToFlash Lite (The Bootable USB Creator) 1.13.0000 download - създаване на флашка, Windows, boot

Има възможност за бекъп на текущите драйвъри, така че винаги да може да се възстанови копие от тях. Това е полезно и при случаи на нова инсталация, когато просто се използва този бекъп и за нула време машината е с всички необходими драйвъри.

Driver Booster предлага и поправка на някои проблеми като изчистване на вече разкачени USB устройства, които въпреки това все още фигурират, оправяне на проблеми, когато няма звук, оправяне на проблеми с резолюцията, поправяне на проблеми с мрежата, поправка на проблемни устройства, които дават грешки.

В опциите има богат набор от настройки, където може да се смени основният скин на програмата, да бъде сменен езикът, да бъде променен размерът на шрифта, да се настрои програмата да се стартира с операционната система, различни настройки за сканирането, множество настройки за свалянето на драйвъри, както и указване на работни директории, указване на устройства, които да не бъдат сканирани, различни мрежови настройки и други.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Driver Booster FREE allows you to perform driver updates but lacks a number of features only found in the PRO version
Driver Booster PRO enables you to scan for out-of-date drivers but does not allow you to update them until it is registered

Лиценз: Demo

Download: Driver Booster 6.2.1.234 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments