Driver Magician 5.1 download – инсталиране на драйвъри

0
1037
Driver Magician Lite 4.80 download - инсталиране на драйвъри

Driver Magician е софтуер, който се грижи за намирането на точни драйвъри за всякакъв хардуер, както и те да бъдат инсталирани, бекъпнати или ънинсталирани.

Driver Magician 5.1 download - инсталиране на драйвъри 1

Много потребители изпитват затруднения да търсят драйвъри за своя хардуер, а други просто не обичат. Обикновено това отнема много прекарано в интернет, за да се намери всичко необходимо.

В такъв случай на помощ идват професионални програми като Driver Magician, която ще се погрижи за намирането на драйвъри за всякакъв хардуер и то по един много лесен начин. Предлага се стандартна версия, която е платена и версия Lite, която е безплатна за използване.

Driver Magician

 

Интерфейсът е много добре организиран и е приятен. Вляво са разположени предлаганите опции, а вдясно се виждат устройствата намерени на компютъра, като се дава детайлна информация за тях. На първо време може да се направи бекъп на текущите драйвъри, за да се подсигури алтернатива при проблеми.

Ако при инсталацията на драйвърите се случи нещо непредвидено или изскочи някакъв проблем, Driver Magician дава възможност за възстановяване от бекъп, който отнема няколко минути и връща системата в предишното ѝ състояние.

Друго полезно приложение на подобен бекъп е при преинсталация на операционната система на същата машина, от който след това лесно могат да бъдат инсталирани всички драйвъри.

Опциите при бекъпа са няколко, като програмата дава възможност за избор дали драйвърите да бъдат бекъпнати в zip архив, в саморазархивиращ се архив или под формата на инсталатор, където всичко става автоматично, само файлът трябва да бъде стартиран.

За ъпдейт или инсталация на драйвърите ще се наложи връзка с интернет, където Driver Magician проверява за възможните варианти, като издирва най-добрите и нови драйвъри за съответните устройства. Списъкът с намерените резултати се появява вдясно, а на потребителя му остава само да избере дали да ги свали и инсталира.

Прочетете още:  EasyBCD 2.3.0.207 download

Освен възможността за намиране на драйвър за неразпознати устройства, бекъп и ъпдейт, програмата предлага и опция за ънинсталиране на драйвъри.

Driver Magician върши своята работа чудесно и е много полезен софтуер за всеки един потребител, който използва Windows и не знае как или просто не иска да се занимава с инсталиране на драйвъри. Програмата има и олекотена версия Driver Magician portable.

Промени спрямо миналата версия:
Some minor tweaks

Лиценз: Trial

Download: Driver Magician 5.1

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments