DriverMax 11.15 Final download – инициализиране и инсталиране на драйвъри

0
1060
DriverMax 10.17.0.35 Final download - инициализиране и инсталиране на драйвъри

DriverMax е софтуер, с който по лесен начин могат да се инсталират всички необходими драйвъри за Windows. Проверява за липсващи драйвъри, както и за по-нови версии.

DriverMax 11.15 Final download - инициализиране и инсталиране на драйвъри 1

За да работи компютърът ви безпроблемно драйвърите винаги трябва да са актуални. По този начин получавате подобрение в представянето при игрите и различни видове програми, като по този начин се осигурява ниско ниво на всевъзможни грешки при работа.

Разбира се, можете да търсите в интернет за всеки компонент, но това отнема време и винаги може нещо да се обърка. За щастие, програми като DriverMax могат да автоматизират този процес.

Приложението е с много удобен и приятен за окото дизайн. Дизайнът е направен добре, така че всеки потребител да може лесно да се ориентира и да използва функциите, които са леснодостъпни.

DriverMax

 

Със стартирането на програмата вашият компютър бива сканиран за липсващи или остарели драйвъри, като се показва информация за проблемния компонент, ако бъде намерен такъв. Само с едно цъкване вие можете да стартирате процеса за даунлоуд на драйвъра и неговото инсталиране.

Целият процес се показва в реално време като прогрес бар, за да знаете какво се случва по всяко едно време, така както се показва и общият брой на текущо сваляните драйвъри.

При инсталиране на драйвъри винаги могат да възникнат проблеми. Затова DriverMax предоставя възможност за бекъп на старите драйвъри, от който можете да възстановите по всяко едно време. Тази полезна функция може да се използва и в случаи, когато компютърът е бил заразен от зловреден код, за да върнете драйвърите в работещо състояние.

Прочетете още:  WinToUSB 4.5 Final download - Windows, Windows To Go флашка

Вземайки всичко това предвид, DriverMax е една много полезна програма, която ви пести време търсейки драйвъри в интернет и инсталирайки ги за вас.

Потребителите, които търсят добра алтернатива могат да разгледат и Snappy Driver Installer.

Промени спрямо миналата версия:
Version 9.26 improves the Hungarian translation.

Лиценз: Demo

Download: DriverMax 11.15 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments