DriverPack Solution 17.7.128 Final download – инсталиране на драйвъри Windows

0
2409
DriverPack Solution 17.7.128 Final download - инсталиране на драйвъри Windows

DriverPack Solution е известна програма, чиято цел е да намери автоматично драйвъри за неразпознат хардуер на компютъра ви или да потърси за по-нови версии на остарели драйвъри.

DriverPack Solution 17.7.128 Final download - инсталиране на драйвъри Windows 1

Подобен вид софтуер е много полезен и в случаите, когато ви се налага да преинсталирате Windows.

Търсенето на драйвъри е непосилно за повечето потребители, а и отнема много време за намирането на точните версии за съответен хардуер. За щастие има програми като DriverPack Solution, които ще се погрижат за това по възможно най-лесния начин.

Програмата се предлага в два варианта – пълен и непълен. Пълният вариант съдържа целия пакет с драйвъри, с който да работи програмата, като така ще имате достъп до всички драйвъри, които ви трябват, без да е необходима връзка с интернет, за напълно автоматизирана идентификация и инсталация на драйвърите. Разбира се, този вариант е голям като размер, над 10GB. Непълният вариант предлага изтегляне чрез интернет в последствие и е много малък, 2-3Mb.

DriverPack Solution

 

DriverPack Solution предлага лесна идентификация на вашия хардуер, чрез бързо анализиране, и инсталирането на намерените драйвъри с един бутон. Дава ви кратка информация за вашия компютър, като процесор, хард диск, RAM и типа операционна система, като показва и колко драйвъра са намерени за устройства, които са неразпознати и за устройства, които се нуждаят от нова версия на драйвърите.

Просто избирате за кои устройства искате да бъдат инсталирани драйвърите, натискате Update All, изчаквате и ще получите информация са извършения процес. Отделно от това програмата предлага и бекъп в случай, че се появят проблеми, от който можете да възстановите системата до работещо положение по всяко едно време.

Прочетете още:  Windows 10 download

Освен функциите от драйвърно естество, DriverPack Solution предлага и инсталиране на някои полезни програми като браузъри, PDF четящ софтуер, тестване на RAM паметта, дефрагментиране на хард диска, почистване на фременни файлове и проверка за вируси.

DriverPack Solution е изключително полезен инструмент, който може да ви помогне в най-различни ситуации по бърз, лесен и разбираем начин. Потребителите може би ще са заинтригувани от достойния конкурент на DRP, който също е много удобен и не предлага допълнителни програми Snappy Driver Installer.

Промени спрямо миналата версия:
New drivers

Лиценз: Ad-Supported

Download: DriverPack Solution 17.7.128 Final online install

Download: DriverPack Solution Full 17.7.128 Final .torrent

0/5 (0 Reviews)