Universal USB Installer 1.9.8.6 Final download

0
1243
Universal USB Installer 1.9.8.6 Final download

Universal USB Installer е лесен за употреба инструмент, който стъпка по стъпка ще ви помогне да подкарате разлчни Linux дистрибуции от флашка, както различни версии на Windows и други полезни инструменти.

Universal USB Installer 1.9.8.6 Final download 1

Много потребители искат да опитат някоя Linux дистрибуция, но не се чувстват достатъчно подготвени и затова търсят начини, с които само биха могли да я изпробват, без да повредят текущата си операционна система.

За щастие на подобни потребители Universal USB Installer предлага изключително лесен начин за стартиране на Linux от флашка, без да засяга текущата операционна система, като дори ще свали небоходимите .iso файлове, ако потребителят ги няма подръка.

По този начин винаги можете да имате в джоба си работеща операционна система, която да използвате при екстрени ситуации като прехвърляне на файлове от повредени операционни системи или при борба с вируси.

Програмата не се нуждае от инсталация, защото е в portable формат. Интерфейсът е добре организиран, като всеки един потребител би могъл безпроблемно да се справи с него. Всяка една основна функция се намира в основния прозорец и е пред очите на потребителя, без множество менюта и сложни опции.

Universal USB Installer

 

Като първа стъпка трябва просто да се избере дистрибуцията на Linux, версията на Windows или някой друг инструмент. Предлагат се множество Linux дистрибуции като Ubuntu, Linux Mint, Lubuntu, Xubuntu, Kubuntu, Debian, Fedora, OpenSuse, Puppy, Manjaro, Sabayon и още много. Версиите на Windows, които се предлагат са Windows Vista, 7, 8 и 10.

Допълнително се предлагат и множество полезни инструменти като Kaspersky Rescue CD, Hiren’s Boot CD, WifiSlax, Comodo Rescue Disk, Dr. Web Live CD, AVG Rescue CD, Acronis Rescue CD, Clonezilla, Redo Backup, Easeus Disk Copy и още наистина много, над сто на брой различни дистрибуции и инструменти. Всяка една от операционните системи и инструментите се предлагат в падащо меню и потребителят само трябва да направи своя избор.

Прочетете още:  EasyBCD 2.3.0.207 download

Като втора стъпка следва потребителят да посочи местоположението на .iso файла, ако го има, независимо дали е свален чрез Universal USB Installer или го има предварително на някакъв носител.

Като последна стъпка остава просто да се посочи буквата на желаната флашка, върху която да бъде инсталиран .iso файлът. Разбира се, за да бъде в списъка, първо тя трябва да се включи към някой от USB портовете на компютъра.

Universal USB Installer върши чудесна работа, като при това се работи изключително лесно с него. Благодарение на лесния си интерфейс и бързо свършените задачи, програмата е сред най-предпочитаните приложения в сферата.

Промени спрямо миналата версия:

spoiler:
Include ability to see which Disk the drive letter of volume/partition is on. Improve DiskWipe option – rescan during Diskpart before creating a new partition.

Лиценз: Безлплатен

Download: Universal USB Installer 1.9.8.6 Fianal

0/5 (0 Reviews)