WinToFlash Lite (The Bootable USB Creator) 1.13.0000 download – създаване на флашка, Windows, boot

0
933
WinToFlash Lite (The Bootable USB Creator) 1.13.0000 download - създаване на флашка

Може би понякога сте се чудили как да създадете буутваща флашка с Windows, ако нямате оптично устройство или то просто се е повредило. Тогава идвана помощ WinToFlash Lite.

WinToFlash Lite (The Bootable USB Creator) 1.13.0000 download - създаване на флашка, Windows, boot 1

Има множество опции и инструменти и потребителят може да се изгуби в търсенето и четенето. WinToFlash Lite ще ви помогне по изключително лесен начин да направите такава флашка. Поддържа Windows XP/2003/Vista/2008/7/8/8.1, във всичките им разновидности.

Инсталацията е лесна и безпроблемна, но потребителите, които използват свободната версия трябва да внимават да не се инсталират допълнителни програми. За да са сигурни, че това няма да се случи, могат да използват Unchecky. Изискванията са прости – трябва просто да имате диск или ISO и празна флашка. Интерфейсът е интуитивен и не е излишно претрупан.

WinToFlash Lite

 

Има два таба, Wizard Mode и Advanced Mode. Ако изберем първия таб ще ни води Wizard, който ще ни помага и води през целия процес. Първо ще ни попита дали имаме CD с Windows или имаме ISO. Като изберем съответната опция, ще се наложи да изберем от менюто и флашката, която искаме да направим буутваща и да стартираме процеса.

Във втория таб Advanced Mode има доста разширени опции за напреднали потребители, които позволяват форматиране на флашка по бърз или пълен начин, създаване на флашка с MS-DOS, направа на Hiren’s Boot CD флашка, направа на мултибуут флашка, Windows XP/2003 Recovery Console, emergency bootloader за Windows 2000/XP/2003 и още.

WinToFlash Lite

 

WinToFlash Lite е изключително лесен за употреба инструмент и ще задоволи нуждите, както на начинаещите, така и на напредналите потребители.

Промени спрямо миналата версия:
Dramatically improved compatibility with Windows ISO images in the Multiboot mode. Now WinToFlash creates multiboot bootable USB from any Windows Setup ISO from Vista to 10 with any number of bootable WIM images in it
Improved compatibility with modified Windows Setups in the Multiboot mode
Fixed autoreboot problem in Windows Vista Setup on the multiboot bootable USB
Added support for combined x86+x64 Windows 10 images from MediaCreationTool in the Singleboot and Wizard mode

Лиценз: Безплатен

Прочетете още:  UNetbootin (Universal Netboot Installer) 6.57 download

Download: WinToFlash Lite 1.13.0000

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments