Adobe Captivate 9.0.2.437 download – образователни проекти, презентации

0
383
Adobe Captivate 9.0.2.437 download - образователни проекти

Създайте свои образователни проекти, презентации, електронно обучение и авторски проекти с Adobe Captivate.

Adobe Captivate 9.0.2.437 download - образователни проекти, презентации 1

Adobe Captivate е софтуер за създаване авторски проекти, електронно обучение и презентации, които могат да се използват за демонстриране на различни продукти, софтуер и дори тестове и куизове.

Програмата дава възможност за изработване на презентации, които са с динамични. По този начин, където и да бъдат пуснати, на компютър, телефон или таблет, авторът им ще е сигурен, че те ще изглеждат точно както иска и те ще се нагласят автоматично според резолюцията и устройството, на което се пускат и е особено полезна, ако се създава съдържимо за публика, коятао използва най-различни устройства. Тази функция важи само за HTML5 проекти. Adobe Captivate поддържа и WebObjects по подразбиране.

Adobe Captivate

 

Възможно е и създаването на видео демонстрации, софтуерни симулации, а също така и да се импортират презентации от PowerPoint, както и различни мултимедийни файлове и анимации. Създаването на бутони е много лесно с инструмента Smart Shapes, като бутоните се държат като истински бутони, а прилагането на ефектите е съобразено с обекта, върху който се прилагат.

Създаването на електронно-обучителни презентации става по лесен начин, без да се изискват специални умения, за което допринася добрата организация на интерфейса и неговия приятен изглед. Интерактивността може да бъде постигната чрез записване на екрана (screen capture) в различни режими, както и в проектите да бъдат импортирани различни видеа от Youtube, игри и куизове.

На вниманието на авторите са предоставени голям брой готови теми и темплейти, с различни шрифтове, стилове, бекграунди. Темите могат да се персонализират до изглед, който задоволява потребителя, придавайки му повече автентичност. Проектите могат да бъдат качвани в облака на Adobe, независимо дали са завършени или са в процес на разработка, като по този начин могат да са на разположение и да бъдат достъпени от всяко едно място и по всяко едно време.

Прочетете още:  Portable XAMPP 7.4.3 Final download - уеб сървър, PHP, Perl, MySQL

Adobe Captivate е софтуер за Windows, който може да бъде пълноценен асистент при презентиране на различни продукти, уроци, електронно интерактивно обучение и други, с много възможности за стрийминг, запис и публикуване на съдържимо в интернет.

Промени спрямо миналата версия:

Import assets:
Import assets and e-learning templates from Adobe Stock and eLearning Brothers and customize your e-learning projects.
Community portal:
To access the community portal, click Community in the main toolbar.
Performance enhancements in this release
Captivate 9.0.2 comes with several runtime performance enhancements. Some of them are:
Multi-state objects now load faster.
Images in a project load faster as there are fewer http calls to the images.
Changes in timer logic to prevent heavy load on CPU and battery.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Captivate 9.0.2.437

0/5 (0 Reviews)