Adobe Dreamweaver CC 2017.1 Build 9583 download – уеб дизайн, създаване на сайтове

0
107
Adobe Dreamweaver CC 2017.1 Build 9583 download - уеб дизайн

Adobe Dreamweaver е много удобен и мощен инструмент за Windows за създаване на уеб сайтове и уеб дизайн.

Adobe Dreamweaver CC 2017.1 Build 9583 download - уеб дизайн, създаване на сайтове 1

Инсталацията е бърза и безпроблемна, като потребителят ще бъде приканен да се логне със своя акаунт още по време на инсталацията. Има възможност тази стъпка да се отложи за по-късно.

Adobe Dreamweaver е водещ в уеб индустрията, като позволява създаването на динамични сайтове, които сами се нагласят според резолюцията, което означава, че един и същи сайт може да се отваря на таблет, компютър и телефон и ще се оразмерява автоматично, според резолюцията.

Посредством технологиите Fluid Grid Layout и панела MultiScreen Preview, разработчикът може във всеки един момент да си свери часовника и да види как ще изглежда сайтът на конкретно устройство, за да може да е сигурен, че всичко е на топ ниво.

Adobe Dreamweaver

 

Dreamweaver успява и да даде на уебдизайнерите най-последната версия на HTML, което допринася за съвместимост от най-високо ниво с новите технологии. Възможността за транзишън на CSS прави създаването на анимации много по-лесно. Предлагат се и различни готови темплейти, които могат да помогнат на много разработчици.

Програмата позволява работа с HTML, CSS, JavaScript, PHP, LESS, Sass, JSON, XML, SVG. Наличните инструменти позволяват дълбока инспекция и редакция на CSS код и се предлагат различни стартови CSS лейаути.

Допълнително се предлагат много улесняващи възможности като осветяване на текст (highlight), автоматично допълване на думите (autocomplete), свързване към FTP сървър, за качване на темплейти или цели сайтове, много удобна функция за търсене и заменяне и още.

С Adobe Dreamweaver разработчиците винаги ще са с удобна среда за уеб дизайн и създаване на сайтове, както и с най-новите технологии в уеб средите.

Прочетете още:  Dropbox 89.4.278 Final download - облачна синхронизация, пространство

Промени спрямо миналата версия:
Support for PHP 7:
Create dynamic web pages and services with the latest version of the web’s most popular scripting language. PHP 7 includes major performance improvements in code execution, memory usage, and more. Get access to code hints and error checking right from inside Dreamweaver.
Improved Find and Replace:
The new find bar lets you quickly search through code for simple text, tags, or code elements without blocking your screen. You can also use the new Advanced Search to look within open files, sites and folders with a simple keyboard shortcut or the drop-down menu.

Лиценз: Trial

Download: Adobe Dreamweaver CC 2017.1 Build 9583

0/5 (0 Reviews)