Deluge torrent client 1.3.15 download – торент клиент

0
153
Deluge torrent client 1.3.15 download - торент клиент

Deluge е кросплатформен торент клиент, базиран изцяло на ​libtorrent. Предлага се за Linux, Windows, BSD и Mac OS X.

Deluge torrent client 1.3.15 download - торент клиент 1

Торент клиентът използва BitTorrent протокола, за да осъществи p2p обмена на файлове.

Интерфейсът е сходен с интерфейсите на повечето торент клиенти, така че потребителите няма да имат никакви проблеми при използването на Deluge. Основните функции са разположени в туулбар, в горната част на основния прозорец.

Там са добавяне и премахване на торент задача, стартиране, пауза, опашка и настройки на клиента. В страничен панел са разположени различните категории торенти, както и различните тракъри, от които се сваля, а в долната част са разположени табове с полезна информация за конкретна задача.

Изгледът може да се модифицира от View секцията, като може да се премахне туулбарът, да се премахне страничният панел, да се модифицира броят на табовете, броят на колоните с информация в списъка със задачи и пр.

Deluge

 

Налично е ограничаване на скоростта в глобален мащаб или само за определена задача, криптиране на BitTorrent протокола, Distributed Hash Table (DHT), Local Peer Discovery (LPD), NAT-PMP и UPnP поддръжка, както и µTorrent Peer Exchange, частни торенти, прокси настройки, уеб сийд, защита на торенти с парола, RSS поддръжка, както и FAST protocol extension.

Deluge е изцяло написан на python, а за графичен интерфейс използва GTK+. Това го прави платформено независим, като е включен в официалните репозитории на много линукс дистрибуции като Arch, Ubuntu, Debian, openSUSE, Gentoo, Fedora, Slackware и други.

Промени спрямо миналата версия:

Fix issues with displaying libtorrent single proxy.
Fix libtorrent 1.2 trackers crashing Deluge UIs.
Fix error in torrent priorities causing file priority mismatch in UIs.

Лиценз: Безплатен/GPL

Прочетете още:  MySQL Workbench 6.3.8 Build 1228 download

Download: Deluge torrent client 1.3.15 Linux

Download: Deluge torrent client 1.3.15 Windows

Download: Deluge torrent client 1.3.15 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)