Dropbox 89.4.278 Final download – облачна синхронизация, пространство

0
970
Dropbox 70.4.93 Final download - облачна синхронизация

Dropbox е известен софтуер, който позволява да синхронизирате файловете си в облака, както и да ги споделяте по лесен начин с приятели.

Dropbox 89.4.278 Final download - облачна синхронизация, пространство 1

Софтуерът е кросплатформен и се предлага за Windows, Linux и Mac OS X. Предоставя изключително лесен начин за синхронизиране на файлове и папки в облака от вашия компютър, които ще са достъпни от всяко едно място.

За да може да бъде използвана програмата първо трябва да се създаде акаунт, с който след това потребителят да се впише. После софтуерът ще създаде папка, която ще е главната директория, в която потребителят може да слага файлове и папки, които иска да бъдат синхронизирани в облака.

След това, на който и компютър да отиде потребителят, само трябва да се логне със своя акаунт и ще има достъп до тях. Синхронизацията става автоматично и започва в момента, в който се добави файл в главната папка на Dropbox, точно както и при Google Drive.

Dropbox

 

Безплатната версия дава на разположение 2GB свободно пространство в облака, а който иска може да доплати за повече място, като дори има план за неограничено пространство.

За да достъпите файловете си не е нужно да имате инсталирана програмата, като само трябва да имате браузър с връзка към интернет. В уеб приложението на Dropbox също могат да се качват файлове, да се създават папки, да се споделят с приятели, но, разбира се, много по-лесно, удобно и бързо е, ако Dropbox е инсталиран на компютъра.

Опциите, които предлага програмата са спиране на известията на десктопа, дали да се стартира заедно с операционната система, избор на папки, които да бъдат синхронизирани, настройване на лимит за скоростта на интернет връзката, включване или изключване на синхронизацията по LAN, настройки за proxy сървър и други.

Dropbox

 

Прочетете още:  qBittorrent 4.2.5 Final download - торент клиент

Dropbox е изключително лесна за използване и най-вероятно е най-лесната програма от този род. Интерфейсът е изключително добре организиран, така че абсолютно всеки потребител би се справил безпроблемно при работата с програмата.

Промени спрямо миналата версия:

  • If the sharing of a certain file is not supported then when a user attempts to share they get a message explaining why sharing is not supported.
  • Updated the icon of AirSlate PDFfiller.
  • Resolved a rare issue where the formatting toolbar in the folder overview wouldn’t dismiss when clicking the ‘Done’ button.
  • Resolved an issue where dates would not be formatted using the correct locale for users in non US English regions (eg. UK and Australia)

Лиценз: Безплатен/Demo

Download: Dropbox 89.4.278 Final Windows standard installer

Download: Dropbox 89.4.278 Final Windows offline installer

Download: Dropbox 89.4.278 Final Linux x86_x64 offline installer

Download: Dropbox 89.4.278 Linux Final x86 offline installer

Download: Dropbox 89.4.278 Mac OS X Final standard installer

Download: Dropbox 89.4.278 Final Mac OS X offline installer

0/5 (0 Reviews)