F-Secure Freedome 1.4.3038.0 download

0
40
F-Secure Freedome 1.4.3038.0 download

Осигурете си пълна онлайн анонимност, блокирайте всички опити за проследяване и сърфирайте в Интернет от анонимно място с F-Secure Freedome.

F-Secure Freedome 1.4.3038.0 download 1

F-Secure Freedome е инструмент, чиято цел е да предостави пълна анонимност на потребителите, докато те сърфират в Мрежата чрез VPN. Чрез него те могат да запазят своята информация защитена, а уеб сайтовете няма да могат да ги проследяват и да определят тяхната локация. Също така се предлага и скриване на IP адреса. Може да се окаже много полезен инструмент, когато се използват публични безжични мрежи.

F-Secure Freedome се предлага за Windows, Mac OS X, Android и iOS.

Инсталацията е много лесна и изисква минимална интеракция от страна на потребителя, като протича бързо и безпроблемно. Веднага след първото стартиране програмата обяснява на потребителя къде да натисне и какво ще се случи, когато съответната функция бъде активирана, което е много полезно за потребителите, които използват програмата за пръв път.

Интерфейсът е приятен и добре организиран. Разработчиците са се постарали да вместят всички необходими функции в основния екран на програмата, което я прави изключително лесна за използване. Отделните категории са поместени в страничен панел и при избирането на всяка една от тях се дава информация за какво точно служи тя и на какъв принцип действа.

F-Secure Freedome

 

Само с натискането на един бутон от основния екран може да бъде включено или изключено IP маскирането. Пак оттам може да се промени местоположението, от което се инициализира потребителят. Той може да избере от дълъг списък с държави, от които да изглежда, че е той, докато сърфира в Интернет. С лекота за местоположение може да бъде избрана Италия, Норвегия, Дания, Швеция, Франция, САЩ, Япония, Хонг Конг и още много други.

В основния прозорец е изведена и най-важната информация, за която да следи потребителят. Той може да провери колко трафик е бил защитен с F-Secure Freedome, както и да проследи броя на опасните сайтове, които са били блокирани и опитите за проследяване.

Прочетете още:  Dropbox 89.4.278 Final download - облачна синхронизация, пространство

Без значение кои сайтове посещавате, F-Secure Freedome криптира вашата връзка и по този начин подсигурява, че никой не може да ви шпионира или да събира данни от вас. В тази връзка приложението предлага два инструмента – Browsing Protection и Tracking Protection, където се обяснява точно как се осъществява защитата и се дава възможност за включването и изключването на тези модули.

Отделно за подсигурено сърфиране се предлага защита при търсене в големите търсачки като Google, Bing, Yahoo и други. За тази цел от F-Secure са направили специална страница, която използва Google, но ви предоставя възможност да използвате неговите резултати напълно анонимно, без сайтовете да могат да събират информация за вас. До вас не може да достигне дори и вашият интернет доставчик, който по закон е длъжен да събира информация за вас, за вашите предпочитания и посетени страници и да ги пази за определен период от време.

Интересен инструмент, който предоставя F-Secure Freedome е Tracker Mapper, който може да бъде включен и създавайки 24-часов лог, да покаже на потребителя какви механизми използват различните сайтове чрез разбираема графична карта.

Допълнително програмата предоставя възможност в настройките си да бъдат променяни функции като да се стартира автоматично с операционната система, да включва защитата автоматично, след като е стартирана, да показва нотификации за връзките, да се включи или изключи опцията за анонимно подпомагане с изпращане на данни за поведението ѝ, както и смяна на езика.

В комбинация с някой от антивирусните продукти, които предлагат от F-Secure, например като F-Secure Internet Security, потребителят може да е много добре защитен от всякакви неприятности, които дебнат в Мрежата.

Лиценз: Безплатен

Download: F-Secure Freedome 1.4.3038.0 Windows

Download: F-Secure Freedome 1.4.3038.0 Mac OS X

Download: F-Secure Freedome Android

Download: F-Secure Freedome iOS

0/5 (0 Reviews)