FrostWire Torrent 6.7.9 Build 277 Final download – торент клиент

0
947
FrostWire 6.7.9 Build 277 Final download - торент клиент

FrostWire Torrent е торент клиент със свободен код, за споделяне на файлове, който е наличен за Windows, Linux, Mac OSX и Android.

FrostWire Torrent 6.7.9 Build 277 Final download - торент клиент 1

Използва BitTorrent протокола. Инсталацията протича безпроблемно и бързо, но Windows потребителите трябва да бъдат внимателни, защото се предлагат програми от трети страни, където програмата се явява Ad-Suported. При нашия тест това бяха браузъра Opera и ShareIt.

FrostWire Torrent има добре подреден интерфейс, бар с инструменти в горната част на основния прозорец и бар в долната част, който дава различна информация. Всички функции, които очакваме от един съвременен торент клиент са налични – сваляне на торент файл, сийдване, ограничаване на скоростта за конкретна задача, ограничаване на скоростта глобално, настройка на портове и прокси сървър, промяна на папката за сваляне, брой на активни задачи, търсещи енджини като ClearBits, Mininova, ISOHunt, BTJunkie, Extratorrent, Vertor, The Pirate Bay, Monova и още.

FrostWire Torrent

 

Освен всички необходими инструменти и настройки за един торент клиент, FrostWire Torrent предлага и още интересни опции като например вграден аудио плейър, където може да се слуша музика, а също така и да се достъпят множество радио канали, както и да се добавят такива чрез URL, чат, съвместимост с iTune, скинове.

Много удобна е и така наречената „Библиотека“ (Library), която потребителят може да използва за организация на своите файлове, заедно с още една секция, където потребителите могат да трансферират файлове към преносими устройства.

FrostWire е много добър торент клиент, който е лек, с приятен и подреден интерфейс, който предлага всичко необходимо. Скоростите му са напълно идентични с тези на клиентите от конкуренцията, например uTorrent или Vuze – Azureus Bittorrent Client.

Прочетете още:  aMule 2.3.1 download

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: FrostWire 6.7.9 Build 277 Final Windows

Download: FrostWire 6.7.9 Build 277 Final Linux Ubuntu .deb

Download: FrostWire 6.7.9 Build 277 Final Linux .rpm

Download: FrostWire 6.7.1 6.7.9 Build 277 Final Mac OS X

Download: FrostWire Android

0/5 (0 Reviews)