Internet Download Manager (IDM) 6.35 Build 12 download

0
889
Internet Download Manager (IDM) 6.32 Build 10 download

Internet Download Manager е даунлоуд мениджър за Windows, който ускорява вашата интернет връзка или поне я използва на нейния лимит, използвайки целия bandwidth.

Internet Download Manager (IDM) 6.35 Build 12 download 1

С удобно и интуитивно меню Internet Download Manager е изключително лесен за употреба. Предлага цялостно сваляне на сайтове, също така на клипове от youtube и подобни страници за видео шеринг, чрез така нареченото улавяне на линковете.

Internet Download Manager предлага широка интеграция с всички познати браузъри, което означава, че при цъкане на линк, той ще се отваря автоматично и ще се погрижи за вашия даунлоуд, вместо браузъра, който използвате.

Менютата с настройки предлагат широк набор от инструменти, които много потребители могат да сметнат за полезни, като проверка на файла за вируси, аутентикиране на прокси сървър, HTTP, FTP, ограничаване и регулиране на скоростта на даунлоуд и др.

Internet Download Manager

 

Постига високите си скорости като използва сегментирано сваляне, чрез разделяне на файла на сегменти и зползване на отделна заявка към сървъра за всеки сегмент. След като файлът се свали изцяло, отделните части се слепват в посочена от вас директория.

Промени спрямо миналата версия:

  • Improved video recognition in web players.
  • Fixed problems with downloading for several types of video streams.
  • Fixed bugs.

Лиценз: Trial

Download: Internet Download Manager 6.35 Build 12 Build 8

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  XAMPP 7.4.3 Final download - уеб сървър, PHP, Perl, MySQL

Leave a Reply

avatar
  Абониране  
Извести ме за