ooVoo 7.0.4 download

0
86
ooVoo 7.0.4 download

ooVoo е приложение, което ви дава възможност да контактувате с приятелите си по всяко време, да си чатите с тях, както и да провеждате видео разговори.

ooVoo 7.0.4 download 1

Има много различни програми, които позволяват да сте винаги в досег с вашето семейство, приятели и познати. Една от тях е именно ooVoo, която на времето беше създадена като пряка конкуренция на Skype.

Клиентът се предлага за Windows, Mac OS X, Android, Windows Phone и Kindle HDX. Инсталацията преминава безпроблемно и бързо, но потребителите трябва да бъдат внимателни, защото се предлагат програми от трети страни, плюс предложения за промяна на търсачката по подразбиране в браузъра.

За потребители, които искат да са винаги сигурни, че няма по невнимание да инсталират нежелана програма, могат да използват програмата Unchecky, която ще се погрижи компютърът да остане чист.

ooVoo

Както при всяка една програма от подобен тип, при този клиент също трябва да имате създаден потребител, за да може да бъде използвана. Хубавото тук е, че се дава възможност да се логнете с вашия Facebook акаунт и парола, за по-голямо улеснение.

Интерфейсът е добре организиран и кореспондира с програмите от тази сфера, така че всеки един потребител, който е използвал сходна програма, няма да има никакви проблеми при работата си с програмата. Добавянето на контакти става съвсем лесно, само с избирането на опцията, която се намира в основния прозорец на програмата.

Чрез клиента могат да се провеждат чатове, разговори, както и видео разговори и видео съобщения. Дава се възможност за закупуване и на планове за разговори през телефон. Могат да се променят статусите според вашето положение в момента, като са налични четири статуса – Online, Busy, Away и Invisible.

Прочетете още:  X-Angry IP Scanner 2.21 portable download

Разработчиците предлагат една много интересна Youtube функция, като дори има и специален прозорец за нея. Могат да бъдат разглеждани и възпроизвеждани всякакви видеа от Youtube директно от програмата, както и при видео чат да бъде споделяно видеото с останалите участници, като по този начин всички гледат един и същи клип.

ooVoo

 

Програмата предоставя и лесна възможност чрез няколко клика с мишката да споделите вашия десктоп с останалите участници от разговор или чат, което е особено удобно за бизнеса, при правенето на презентации или пък при търсенето на помощ за решаването на проблем по компютъра. Разбира се, има и възможност за прехвърляне на всякакви файлове между контактите.

Що се отнася до опциите, ooVoo предлага широк набор от различни възможности като това дали програмата да се стартира с операционната система или не, различни видео настройки като резолюция, фреймрейт, настройки на микрофона, настройки на чата, местоположение за получените файлове и видео съобщения, най-различни опции, свързани с разговорите, както и настройки за записваните разговори, настройки за нотификациите и други.

Лиценз: Ad-Supported

Download: ooVoo 7.0.4 Windows

Download: ooVoo 7.0.4 Mac OS X

Download: ooVoo Android Phone

Download: ooVoo Android tablet

Download: ooVoo iPhone/iPod touch

Download: ooVoo iPad

Download: ooVoo Windows Phone

0/5 (0 Reviews)