qBittorrent 4.2.5 Final download – торент клиент

0
1328
qBittorrent 4.1.5 Final download - торент клиент

qBittorrent е много удобен кросплатформен торент клиент с множество опции и приятен интерфейс.

qBittorrent 4.2.5 Final download - торент клиент 1

Вече над десетилетие BitTorrent е един от най-популярните peer-to-peer начини за споделяне на файлове. qBittorrent също използва този протокол и е торент клиент, който бързо набира популярност.

qBittorrent използва libtorrent и ни приветства с много добър и свеж интерфейс, който е подреден и интуитивен, като напомня на интерфейса на μTorrent. Чрез него можете, както и да сваляте торент файлове, така и да ги създавате и да сваляте и ъплоудвате много файлове едновременно. Наличен е за Linux, Windows и Mac OS X.

Множеството опции на този клиент го правят все по-предпочитан от потребителите. Всевъзможните настройки, които qBittorrent предлага са прокси настройки, ограничаване на скоростта на сваляне и сийдване на определена задача или на всички едновременно, DHT, заключване на клиента чрез парола, филтрирано търсене сред задачите, криптирана връзка, преименуване на задачите, задаване на конкретна папка за временните фйлове и отделна за вече свалените, търсене в интернет по определени от вас критерии и още много, много други.

qBittorrent

 

Разбираемите детайли за всяка една връзка като свалени части, пиъри, IP – та, които са вързани към вас, държавата, от които са тези IP – та, тракърът, чрез който се сваля или сийдва задачата, скорост на сваляне и сийдване, само добавят допълнителен щрих към качествата на този торент клиент.

Промени спрямо миналата версия:

Лиценз: Безплатен

Download: qBittorrent 4.2.5 Final Windows

Download: qBittorrent 4.2.5 Final Linux

Download: qBittorrent 4.2.5 Final Mac OS X

5/5 (1 Review)