TeamSpeak Client 3.2.5 Final download – гласов чат

0
1027
TeamSpeak Client 3.2.5 Final download - гласов чат

TeamSpeak Client е софтуер, който предоставя възможността за гласов чат с приятели по един много лесен и разбираем начин, предоставящ много високо качество.

TeamSpeak Client 3.2.5 Final download - гласов чат 1

Качеството на звука е много добро, като в последната версия вече се предлага и noise reduction, заедно с регулиране на настройките на микрофона, прави TeamSpeak един от най-добрите продукти в сегмента. Предлага се за Windows, Linux, Android, iOS и Mac OS X.

Работата с клиента е много лесна, защото е организиран прекрасно, а също така има и много добра документация. Предлага информация, обяснения и полезни съвети за всяка една функция извършвана от потребителя.

Програмата се инсталира лесно, като след приключването на инсталацията се включва съветник (wizard), който ви води за направата на основните настройки. След това идва тестването на микрофона, като се регулира силата на гласа, като TeamSpeak взема предвид и заобикалящата ви среда и всякакви странични звукове и като последна стъпка е настройването на клавишна комбинация за заглушаване на микрофона и на говорителя.

TeamSpeak Client

 

Софтуерът разполага и с Voice Activation Detection или Push-To-Talk, така че автоматично разпознава вашия глас и показва вашия никнейм на другите участници в чата или пък очаква вашата команда, за да го направи. След това вече можете да се свържете към сървър и да си чатите с вашите приятели или съотборници.

Допълнително потребителят може да създава буукмаркове, да управлява контактите си, да настройва правата, да достъпва файлови трансфери или да записва разговори.

Този клиент е една от най-добрите, добре организирани и лесни за използване VoIP чат програми, с високо качество на звука, множество възможности за настройка и сигурност.

Прочетете още:  X-Angry IP Scanner 2.21 portable download

Промени спрямо миналата версия:
https://forum.teamspeak.com/threads/139546-Release-TeamSpeak-3-Client-3-2-5

Лиценз: Безплатен/Ad-Supported

Download: TeamSpeak Client 3.2.5 Windows x86

Download: TeamSpeak Client 3.2.5 Windows x64

Download: TeamSpeak Client 3.2.5 Linux x86

Download: TeamSpeak Client 3.2.5 Linux x64

Download: TeamSpeak Client Android

Download: TeamSpeak Client iOS

Download: TeamSpeak Client 3.2.5 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)