VPN Unlimited 3.3.0.0 download

0
92
VPN Unlimited 3.3.0.0 download

VPN Unlimited е приложение, което е създадено с цел да ви предпазва докато браузвате в интернет, като криптира вашия трафик през няколко сървъра и тунелира връзката.

VPN Unlimited 3.3.0.0 download 1

Предлага се за Linux, Mac OS X, Android, iOS и Windows.

Когато инсталирате програмата за пръв път, ще пъдете подканени да си направите акаунт с вашия имейл и парола по ваше желание или да попълните ваши данни, ако вече имате създаден акаунт. След това вече можете да изберете сървър от списъка и да се свържете към него, като предлага сървъри в различни локации или просто да изберете „най-добрият за мен“.

След тези лесни настройки, просто трябва да натиснете Start и VPN Unlimited започва да тунелира и криптира вашата връзка през избрания от вас сървър, а за повишена сигурност има и опция да стартира с операционната система.

По този начин вие вече не можете да бъдете проследени, вашият IP адрес е сменен и можете да посещавате сайтове или форуми, от които сте баннати. Също така не можете да бъдете локализирани, като вашето местонахождение остава анонимно.

VPN Unlimited

 

Програмата предоставя възможност по всяко едно време да смените сървъра според нуждите ви, а също така и да излезете от връзката. Бутонът Show Statistic дава точна информация за това откога използвате програмата и за количеството трафик, което сте генерирали.

В заключение, VPN Unlimited е лека програма, с интуитивен интерфейс, чиято главна задача бива изпълнявана повече от добре.

Промени спрямо миналата версия:

Added French, Canadian and German Servers
Enhanced stability and connection speed
Some bug fix

Лиценз: Trial

Download: VPN Unlimited 3.3.0.0

Прочетете още:  MySQL 5.7.20 download

Download: VPN Unlimited 2.8.0 Linux x86

Download: VPN Unlimited 2.8.0 Linux x64

Download: VPN Unlimited 2.19 Mac OS X

Download: VPN Unlimited iOS x86

Download: VPN Unlimited iOS x64

Download: VPN Unlimited Android

Download: VPN Unlimited Windows Phone

Download: VPN Unlimited Browser Extension Mozilla Firefox

Download: VPN Unlimited Browser Extension Google Chrome

0/5 (0 Reviews)