Vuze Azureus Bittorrent Client 5.7.6.0 dowbload – торент клиент

0
1015
Vuze - Azureus Bittorrent Client 5.7.6.0 dowbload - торент клиент

Vuze Azureus Bittorrent Client е торент клиент, с който могат да се свалят торенти чрез peer-to-peer. Предлага богат набор от функции.

Vuze Azureus Bittorrent Client 5.7.6.0 dowbload - торент клиент 1

Клиентът използва Bittorrent протокола и е наличен е за Linux, Mac OS X и Windows. Изисква Java Runtime Environment, за да бъде инсталиран.

Инсталационният процес е малко по-дълъг от обикновено, особено ако сте избрали допълнителни потребителски опции в инсталатора. След като приключи инсталацията, програмата стартира и пред вас се показва изчистен интерфейс, с достъп до множество опции, меню бар, настройваем панел и панел с основните функции.

Vuze Azureus

 

Приложението позволява свалянето на файлове, поставяне на пауза и възстановяване на даунлоуда, както и сваляне на повече от един файл едновременно. Поддържа RSS, така че потребителят да бъде моментално информиран при новини. Функцията може да бъде допълнително настроена с филтри и дефинирани ключови думи.

Vuze Azureus дава още много възможности като бан по IP на определена връзка, подробна статистика за връзката и пиърите, лимит на даунлоуд и ъплоуд за една задача или глобално, възможност за извеждане на бар на десктопа с даунлоуд и ъплоуд скоростите в графичен вид.

Интересна функция е и възможността за влачене на мултимедийни файлове в iTunes, така че вие лесно можете да слушате и гледате вашата мултимедия, без нуждата от страничен софтуер за тази цел.

Промени спрямо миналата версия:
UI | Native search results view
UI | Native subscription results view
UI | Search results now show if result already in Vuze where possible

Лиценз: Безплатен

Download: Vuze – Azureus Bittorrent Client 5.7.6.0 Windows x86

Download: Vuze – Azureus Bittorrent Client 5.7.6.0 Windows x64

Прочетете още:  Telegram Desktop 2.1.6 Final download - чат, обмяна на файлове

Download: Vuze – Azureus Bittorrent Client 5.7.6.0 Linux

0/5 (0 Reviews)