Who Is On My Wifi 4.0.2 download

0
59
Who Is On My Wifi 4.0.2 download

Who Is On My Wifi е полезен безплатен инструмент, с който всеки един потребител може да провери дали някой не се е закачил към неговата безжична мрежа неоторизирано.

Who Is On My Wifi 4.0.2 download 1

Понякога се случва Wi-Fi връзката ви да е бавна и неефективна, да ви прекъсва и даунлоудът да е бавен, а вие да се чудите защо така се получава.

Една от причините е, че някой може да се е вързал към вашия Wi-Fi и да го използва заедно с вас, без ваше знание. Who Is On My Wifi е софтуер за Windows, който ще ви помогне да идентифицирате неоторизиран достъп до вашата Wi-Fi мрежа.

Програмата се инсталира бързо и безпроблемно. Интерфейсът е приятен и добре подреден, а за начинаещи потребители има вграден (съветник) wizard, който да им помогне в първите стъпки за настройването на приложението.

Who Is On My Wifi

 

Who Is On My Wifi ще ви предостави списък с всички устройства, които са свързани в момента към вашата безжична мрежа и ще отбележи тези, които са оторизирани.

Програмата резидира във фонов режим и проверява през определено време за нови устройства, като ако намери такива ще ви изкара съобщение, за да ви уведоми, като може да се настрои да ви изпраща и имейл. Предлага се за Windows и Mac OS X.

Промени спрямо миналата версия:
New Logo
Analytics Disconnect Fixes

Лиценз: Безплатен

Download: Who Is On My Wifi 4.0.2 Windows

Download: Who Is On My Wifi 4.0.2 Mac OS X

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Portable uTorrent 3.5.5 Build 45146 download