Windows Live Mail 2012 16.4.3528.0331 download

0
64
Windows Live Mail 2012 16.4.3528.0331 download

Windows Live Mail е пълно мейл решение, което е предоставено от Microsoft. С негова помощ можете лесно да прочетете имейлите си, да четете RSS и да сте винаги свързани с уеб.

Windows Live Mail 2012 16.4.3528.0331 download 1

Програмата е много лесна за инсталация и предлага ribbon модел на интерфейса, който ни е познат от другите продукти на Microsoft. Настройката на имейл клиента също е много лесна, само трябва да въведете данните си и сте готови.

Могат да се въведат няколко акаунта и да се получават писма отвсички тях. Това, което е интересно е, че писмата могат да бъдат разглеждани и когато не сте онлайн.

Предлага се календар, който можете да синхронизирате вашия Windows Live акаунт, RSS четец, книжка с контакти, която предоставя детайлна информация за контактите, споделяне на изображения в OneDrive, предлагат се и опции за настройване на цвета на акаунтите, настройка на различните прозорци, промяна на енкодинга, опция за филтриране на имейлите за получаване, настройка на сортиране на писмата и още.

Windows Live Mail

 

Windows Live Mail ви предоставя лесен начин да следите вашата поща, да следите вашите събитя чрез календара, да изпращате и получавате писма, да ги филтрирате, да ги маркирате като спам, да четете новини. Интерфейсът е приятен и интуитивен, което го прави подходящ дори за начинаещи потребители.

Промени спрямо миналата версия:

– When users click on photos within Windows Live Mail that are hosted on SkyDrive or Facebook, instead of using the Client Album Viewer to view the photos, a browser opens the web album viewer for that application.

Лиценз: Безплатен

Download: Windows Live Mail 2012 16.4.3528.0331

Прочетете още:  Portable XAMPP 7.4.3 Final download - уеб сървър, PHP, Perl, MySQL
0/5 (0 Reviews)