X-Angry IP Scanner 2.21 portable download

0
979
Angry IP Scanner 3.5.5 download - сканиране на IP адреси

X-Angry IP Scanner е много бърз скенер на портове и скенер за IP – та, който е кросплатформен и се предлага за Linux, Windows и Mac OS X.

X-Angry IP Scanner 2.21 portable download 1

X-Angry IP Scanner е портъбъл вариант на Angry IP Scanner, което означава, че не се нуждае от инсталация.

Може да бъде директно стартиран от външен носител или хард диск, като по този начин не оставя следи по операционната система и нейния регистър.

X-Angry IP Scanner е много бърз скенер на портове и интернет адреси (IP).

Интерфейсът е много опростен и интуитивен. Angry IP Scanner ще ви помогне да видите какво се случва във вашата мрежа. Ще изпрати пинг до всяко едно IP в нея, ще види техните хостнеймове, MAC адреси, ще провери портовете, информация за NETBIOS, уъркгрупи, като информацията за всяка една операция може да се разшири чрез различни плъгини.

Сканирането наистина е много бързо, но понякога, при по-голям зададен обхват за сканиране на IP – та и портове, може да натовари компютъра повече. Използва специална технология, която намалява значително времето за сканиране, като разделя тредовете за всяка задача по сканиране.

X-Angry IP Scanner

 

С помощта на Angry IP Scanner могат да се достъпят и споделени ресурси от Windows, FTP, Telnet или trace route за всяко IP в списъка. резултатите по сканирането могат да бъдат запазени в CSV, TXT, XML варианти или IP-Port list файлове. Програмата има и портъбъл вариант, който не се нуждае от инсталация Angry IP Scanner.

Промени спрямо миналата версия:

– Openers can open several IPs at once – More bugfixes in opener editor + OK/Cancel buttons – File Feeder now supports extracting of hostnames in addition to IP addresses – Loading of exported files will no longer try to rescan the last loaded IP

Прочетете още:  Internet Download Manager (IDM) 6.37 Build 12 download

Лиценз: Безплатен/GPL

Download: Angry IP Scanner 3.4 portable

0/5 (0 Reviews)