ACDSee Free 1.1.21 download – обработка и конвертиране на изображения и снимки

0
1451
ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка

ACDSee Free е надежден и много лесен за използване софтуер, който ще ви позволи да преглеждате вашите снимки, както позволява и обработка на изображения и снимки.

ACDSee Free 1.1.21 download - обработка и конвертиране на изображения и снимки 1

С помощта на ACDSee Free можете още да конвертирате изображения от един формат в друг, да слагате изображения за wallpaper по лесен начин.

Част от поддържаните формати, в които можете да конвертирате изображения са BMP, JPG, TIFF, TGA, GIF и други.

Инсталацията на ACDSee Free протича гладко и безпроблемно. След инсталацията ни посреща опростен интерфейс, който предполага лесна работа с продукта. Менютата са лесни и разбираеми, така че всеки един потребител да може бързо да се ориентира и да използва програмата без проблеми при обработване и конвертиране на изображенията и снимките.

ACDSee Free

 

Можете да увеличавате изображения използвайки бутоните „+“ и „-“ или да се използват конкретните опции в менюто за това. Увеличаването може да е конкретно зададено според желанието на потребителя.

Освен това този софтуер дава възможност изображенията и снимките могат да бъдат завъртани вертикално и хоризонтално, отляво надясно и обратно, да се задават изображенията като тапет, а също така да бъде настроена файловата асоциация, за по-лесен достъп.

Отделно се дава възможност да бъде настроена гамата на дадена снимка или изображение или да бъдат спрени анимациите.

Що се отнася до опциите на самата програма, то тя може да бъде поставена да е в режим винаги най-отгоре или както е известно always on top.

ACDSee Free е безплатната версия в гамата от четири продукта за обработка, организиране и конвертиране на изображения и снимки – ACDSee Free, ACDSee, ACDSee Pro и ACDSee Ultimate.

Прочетете още:  Ashampoo Snap 10.1.0 Final download - запис на видео от десктопа

Лиценз: Безплатен

Download: ACDSee Free 1.1.21

0/5 (0 Reviews)