ACDSee Photo Editor 10.0 Build 46 download – обработка, конвертиране и създаване на изображения и снимки

0
155
ACDSee Photo Editor 10.0 Build 46 download - обработка

ACDSee Photo Editor е софтуер за Windows, който ще ви позволи лесно да обработвате, конвертирате и управлявате всичките ваши изображения и снимки.

ACDSee Photo Editor 10.0 Build 46 download - обработка, конвертиране и създаване на изображения и снимки 1

Инсталацията на ACDSee Photo Editor протича по стандартен начин, абсолютно безпроблемно. Интерфейсът е много добре подреден и всеки потребител, дори начинаещите ще могат да се справят с него.

Потребителят може да зареди изображения за обработка чрез файловия мениджър или с влачене на изображението директно в програмата, така познатото drag and drop.

С ACDSee Photo Editor лесно може изображението да бъде завъртяно, изрязано, оразмерено, увеличени или намалено, добавяне на текст, да се конфигурират bleed опциите, да се изкривява изображението (warp), задаване на дълбочина на цвета, създаване на четки, много ефекти като ефект маслена боя, блестяща рамка.

ACDSee Photo Editor

 

Интересна възможност на ACDSee Photo Editor е, че с него могат и да се създават изображения по много лесен начин. Може да се избира цвета на бекграунда, да се създават векторни изображения, предлага се и палитра и хистограма.

Софтуерът позволява множество опции за обработка на изображения и снимки като цветови корекции, баланс на цвета, придаване на вид на постер на изображението, пикселизиране, изостряне на детайлите, придаване на обем и още много интересни опции.

Допълнително на разположение на потребителя са различни инструменти за премахване на ефекта червени очи, блър ефект, ефекти smudge и sponge, вземане на цвят, поправка, гумен печат, задаване на ниво на контраст и още.

ACDSee Photo Editor е лесен за използване софтуер, който предоставя възможност за обработка и създаване на изображения и снимки по един много лесен и приятен начин.

Прочетете още:  ACDSee Photo Studio 2020 v23.0.0 Build 1329 Final download - създаване, обработка и конвертиране на изображения и снимки

Промени спрямо миналата версия:
Take control of the brightness and contrast in your photos with the Advanced Lighting tool, powered by ACDSee’s patented LCE (Lighting and Contrast Enhancement) technology. Use the Brightening and Darkening sliders for precise edits, or adjust the internal curves by clicking and dragging directly on your photo. For a professional polish, you can also adjust the contrast, or add fill light to lighten dark areas.

Лиценз: Trial

Download: ACDSee Photo Editor 10.0 Build 46

0/5 (0 Reviews)