ACDSee Photo Studio 2020 v23.0.0 Build 1329 Final download – създаване, обработка и конвертиране на изображения и снимки

0
1054
ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка

ACDSee Photo Studio е софтуер, чиято цел е да ви помогне да преглеждате, организирате, обработвате, конвертирате и споделяте вашите дигитални изображения и снимки.

ACDSee Photo Studio 2020 v23.0.0 Build 1329 Final download - създаване, обработка и конвертиране на изображения и снимки 1

ACDSee е следващата в поредицата и вариантът с повече възможности от ACDSee Free, която е безплатна. Инсталацията е безпроблемна, като ако се избере ръчна инсталация, на потребителя се дава възможност да избере къде да бъде инсталирана програмата и да бъдат премахнати някои компоненти, които потребителят реши, че не са му необходими, а също така и настройване на асоциирането на програмата с поддържаните файлови формáти.

Функциите за работа с програмата са разположени в панел в горната част на основния прозорец, където намираме и табове с различни удобни функции, както и с панели от двете страни, където се получава информация от различно естество като размер на преглежданото изображение, метаданни, директория за местонахождението на изображението в дървовиден вид, достъп до каталога, брой папки в дадена директория и пр.

В средата на основния прозорец е оставено пространство за преглеждане на изображенията, които се намират в избраната директория, където могат да бъдат филтрирани, сортирани или групирани по критерий, да се промени изгледът, като се избере от множество прдложени режими и да бъде избран филтър на селектиране.

ACDSee Photo Studio

 

ACDSee сава множество опции за обработка, създаване и конвертиране на изображения и снимки. Лесно можете да въртите, оразмерявате, режете или конвертирате вашите изображения, като задачите по конвертиране може да са по няколко наведнъж, вместо само по една.

Можете да добавите файлове от външни носители като флашки, хард дискове, карти от преносими устройства и други. Могат да се подобряват изображенията, като например редактиране на контраста и яркостта, настройка на цветовете, премахване на червени очи, добавяне на текст, добавяне на специални ефекти, настройка на остротата, на blur и още много, като има дори еквилайзер за светлина.

Прочетете още:  Adobe Photoshop Lightroom CC 2.4 download - редактиране и обработка на изображения

Полезна възможност, която дава този софтуер на потребителите е SeeDrive, който представлява облачна услуга за съхраняване на снимките, като могат също така да се споделят оттам. Нужно е да имате ACDSee 365 профил, чрез който да се логнете и да използвате услугата.

Допълнително ACDSee ви дава възможност за бързо споделяне на вашите изображения в социалните мрежи като Facebook и Twitter.

ACDSee е мощен софтуер за обработка, конвертиране и управление на вашите изображения и снимки, а множеството опции и функции само допринасят за неговите качества. Използва много нисък ресурс от компютъра, като по този начин вашата машина няма да бъде затруднена по никакъв начин.

Промени спрямо миналата версия:
https://www.acdsee.com/en/support/photo-studio-home/release-notes/2020-0/

Лиценз: Trial

Download: ACDSee Photo Studio Standard 2020 v23.0.0 Build 1329 Final

Download: ACDSee Photo Studio Professional 2020 v23.0.0 Build 1329 Final

0/5 (0 Reviews)