ACDSee Photo Studio 2019 v22.1.1 Build 1159 Final download – създаване, обработка и конвертиране на изображения и снимки

0
873
ACDSee Ultimate 10.4 Build 912 download - обработка

ACDSee Photo Studio е софтуер, чиято цел е да ви помогне да преглеждате, организирате, обработвате, конвертирате и споделяте вашите дигитални изображения и снимки.

ACDSee Photo Studio 2019 v22.1.1 Build 1159 Final download - създаване, обработка и конвертиране на изображения и снимки 1

ACDSee е следващата в поредицата и вариантът с повече възможности от ACDSee Free, която е безплатна. Инсталацията е безпроблемна, като ако се избере ръчна инсталация, на потребителя се дава възможност да избере къде да бъде инсталирана програмата и да бъдат премахнати някои компоненти, които потребителят реши, че не са му необходими, а също така и настройване на асоциирането на програмата с поддържаните файлови формáти.

Функциите за работа с програмата са разположени в панел в горната част на основния прозорец, където намираме и табове с различни удобни функции, както и с панели от двете страни, където се получава информация от различно естество като размер на преглежданото изображение, метаданни, директория за местонахождението на изображението в дървовиден вид, достъп до каталога, брой папки в дадена директория и пр.

В средата на основния прозорец е оставено пространство за преглеждане на изображенията, които се намират в избраната директория, където могат да бъдат филтрирани, сортирани или групирани по критерий, да се промени изгледът, като се избере от множество прдложени режими и да бъде избран филтър на селектиране.

ACDSee Photo Studio

 

ACDSee сава множество опции за обработка, създаване и конвертиране на изображения и снимки. Лесно можете да въртите, оразмерявате, режете или конвертирате вашите изображения, като задачите по конвертиране може да са по няколко наведнъж, вместо само по една.

Можете да добавите файлове от външни носители като флашки, хард дискове, карти от преносими устройства и други. Могат да се подобряват изображенията, като например редактиране на контраста и яркостта, настройка на цветовете, премахване на червени очи, добавяне на текст, добавяне на специални ефекти, настройка на остротата, на blur и още много, като има дори еквилайзер за светлина.

Полезна възможност, която дава този софтуер на потребителите е SeeDrive, който представлява облачна услуга за съхраняване на снимките, като могат също така да се споделят оттам. Нужно е да имате ACDSee 365 профил, чрез който да се логнете и да използвате услугата.

Допълнително ACDSee ви дава възможност за бързо споделяне на вашите изображения в социалните мрежи като Facebook и Twitter.

ACDSee е мощен софтуер за обработка, конвертиране и управление на вашите изображения и снимки, а множеството опции и функции само допринасят за неговите качества. Използва много нисък ресурс от компютъра, като по този начин вашата машина няма да бъде затруднена по никакъв начин.

Промени спрямо миналата версия:

Spoiler

Build 22.1.1.1159

ACDSee Photo Studio Standard 2019 is available in 32-bit and 64-bit.
Added RAW support for the following camera models:

Прочетете още:  XnView 2.49.1 Final download - конвертиране и преглед на изображения и снимки

Fujifilm Compressed RAW (X-T2, X-T20, X100F, X-E3, X-H1, X-Pro2, GFX 50S)
Fujifilm GFX 50R
Fujifilm X-A10
Fujifilm X-A5
Fujifilm X-T3
Leica C-LUX
Leica D-LUX 7
Leica V-LUX 4
Nikon D3500
Nikon P1000
Nikon Z6
Olympus OM-D E-M1X
Panasonic LUMIX DC-G9
Panasonic LUMIX DC-GF10 (DC-GF90)
Panasonic LUMIX DC-GH5S
Panasonic LUMIX DC-GX9 (DC-GX7MK3)
Panasonic LUMIX DC-LX100 II
Pentax K-1 Mark II
Sony DSC-HX99
Sony RX100 VA (DSC-RX100M5A)

ACD Systems is committed to releasing regular updates to support RAW files from new camera models, as they become available. View the complete list of supported RAW formats.
Improvements

Fixed a high DPI issue in Set Categories dialog
Fixed a scrollbar issue in Collections
Fixed a thumbnail orientation issue for iPhone videos
Fixed a high DPI issue in Tilt-Shift filter
Fixed Luminosity blending mode in Edit mode
Fixed a high DPI issue in Batch Adjust Exposure
Improved the Tag keyboard shortcut in Manage mode
Fixed a decoding issue with H.265 HEVC codec
Fixed a wrong string title in Edit mode
Fixed a rare Commander crash
Fixed a GDI leak in Manage mode
Added a keyboard shortcut to remove image in Compare Images

Known Issues

Drag and drop from mobile device to Windows Explorer does not work but dragging and dropping from mobile device within ACDSee is supported.
In some cases, on Windows 7 and 8, when camera is connected to computer via USB cable, Import tool may fail to display media files and will not copy them. In these cases, we recommend copying items from these devices to your computer with Windows Explorer, or import media through card reader.
Text/Watermark shows incorrect preview in certain scenario.
It is recommended that you restart ACDSee after importing a Lightroom database.
Certain large RAW files may cause unexpected behavior in ACDSee Standard 32-bit.

Not Supported

ACDSee does not preserve layers when editing PSD and TIFF files
IPTC metadata is not supported for HEIC files
HEIC files are not supported in ACDSee Standard 32-bit
Codec H.265 MOV is not supported in ACDSee Standard 32-bit

More Information

For information about ACDSee Photo Studio Standard 2019, and to access additional resources, please visit the Product Support and Resources page online. Additional information and resources include:

Software updates
Supported file formats
Supported camera RAW formats
Community site, including peer-to-peer product forums
ACDSee Knowledge Base Articles
Tutorials
Customer Care and Technical Support

[collapse]

Лиценз: Trial

Download: ACDSee Photo Studio Standard 2019 v22.1.1 Build 1159 Final

Download: ACDSee Photo Studio Professional 2019 2019 v22.1.1 Build 1159 Final

0/5 (0 Reviews)

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук