Adobe Illustrator CC 2019 23.0.3 Final download – векторни графики

0
1275
Adobe Illustrator CC 2019 23.0.3 Final download - векторни графики

Adobe Illustrator е софтуер, предназначен за работа и създаване на векторни графики от различен тип.

Adobe Illustrator CC 2019 23.0.3 Final download - векторни графики 1

Инсталацията е безпроблемна и типична за продуктите на Adobe. От потребителите се изисква да се логнат със своя акаунт, който е направен предварително, като се дава възможност това да бъде направено по-късно.

След като програмата за създаване на векторни графики се инсталира пред потребителя се появява приятен и подреден интерфейс, който наподобява този на Adobe Photoshop Elements, с който се работи лесно и бързо, поради факта, че е добре организиран.

С Adobe Illustrator могат да се създават векторни графики, различни дигитални изображения, съдържание за уеб, мобилно съдържание, видео съдържание, илюстрации.

Adobe Illustrator предоставя важни инструменти за векторни графики и това използващият го да бъде сигурен в прецизността на векторните изображения. Чрез енджинът, който използва технологията image-tracing се подсигурява, че създадените вектори са прецизни и с изчистен вид. Наклоните (gradients) могат да бъдат прилагани директно върху обекти и с едно махване на „четката“, като предлага пълен контрол върху мястото, където ще бъдат поставени и прозрачността им.

Adobe Illustrator

 

Огромно предимство е наличието на инструменти, които позволяват създаването на векторни графики и елементи, които не се влияят от резолюцията. По този начин потребителят може да оразмерява различните елементи, без това да води до загуба на качество. Нещата стават още по-интересни, когато разберем, че същото се отнася и ефектите – текстурите, сенките, блър, запазват своя аспект, независимо от зададената резолюция и как се променя тя.

Също така програмата за векторни графики предлага и така нареченият cross-media дизайн, който ще запази всички желани настройки при принтиране, при публикуване в онлайн пространството или при показване от телефон.

Прочетете още:  Ashampoo Snap 10.1.0 Final download - запис на видео от десктопа

Програмата за създаване на векторни графики Adobe Illustrator предлага и палитра, която е много богата на най-различни видове четки, а ако някой все пак не намери това, което му е необходимо, има възможност и за създаване на собствени такива.

Прилагането на различни 3D ефекти, специален инструмент за създаване на форми, смесване на форми, огромен списък от символи и още много полезни функции и възможности, правят този продукт лидер при избора на дизайнерите и потребителите, които изискват прецизност при дигиталните изображения и векторните графики.

Download: Adobe Illustrator CC 2019 23.0.3 Final

0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments